"Su Gibi"de Gelin Adayı Damat Adayını Dövmeğe Kalkarsa ! FF Özel.

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
reyting uğruna 3 haftadır kavga döğüş uzatılan " kavulşamama hikayesi" sonunda rededilen sonunda gelin adayının sinirlerini bozdu damat adayına saldırmaya kadar götürdü.
favaroriforumum.net özel

Moderatörün son düzenlenenleri:
boş bi yapım

Gelin adayı da damat adayı da problemli, reyting için buluşmadan önce de adayları oynatıyorlar, komedi programı gibi bir şey olmuş.

Program çok kaliteli zaten son dönemde de reytingleri baya arttı

Program çok kaliteli zaten son dönemde de reytingleri baya arttı
foxun her programı kalite akıyor biliyoruz
))))

programın reytinginin artmasına ne den olan bu şikli hergün bir olay ya bayılıyorlar ya kavga ediyorlar ya annesine babasına çıkışıyorlar falan filan işte
)))))

Su gibi çok iyi program, Esra Erol'un kinden bile . Hem Esra çok soğuk bence :biggrin:

Esra Erol'dan daha kaliteli bir evlilik programi yok!

fks14 hepsi berbat evlilik programlarının

Su gibi çok iyi program, Esra Erol'un kinden bile . Hem Esra çok soğuk bence :biggrin:

esrayı esra yapan aşırı sıcaklıgı zati kadın evlenmeden önce dansla açıyordu programı . evlenince sadece biraz agırlaştı
)))))

esrayı esra yapan aşırı sıcaklıgı zati kadın evlenmeden önce dansla açıyordu programı . evlenince sadece biraz agırlaştı
)))))

Aynen, Esra programi muhtesemlestiriyor. Bana göre Türkiye'nin en iyi kadin sunucusu, zaten bunun için de 2 kez Altin Kelebek kazandi.

ben bu videoyu tv'den seyretmiştim zaten

haluk su gibi mi izliyon oha