4x1

Sıkıcı ve teaservari bir açılış oldu.

Çocuklar çok büyümüş ya. Özellikle Dustin ve Siyahi çocuk baya büyümüşler. Will saçlarını uzatmalı kesinlikle. İlk bölümden reyiz Erica vurdu gol oldu yine. Dizideki tek favori karakterimdir kendisi.

@Forumdash hala başlayamamışsın gördüğüm kadarıyla.

Reactions: Forumdash
Başladım az sonra 5-6 izlicem
Dediğin gibi sezon çok kötü başladiği için yorum da yapasım gelmedi. Sen çağirmasaydın konuya ancak sezon geneli için yorum yapmaya gelirdim

Reactions: kerem
Çok sıkıyo ya ara veriyim biraz en iyisi. 40-50 dakika ols sıkmaz da Sadakatsiz'in süresiyle rahat yarışır bu sezon.
Çocuklar da tatlı değiller artık.
Ben 1.5 yapıyorum
Süre 45-50 dakka oluyor o zamn. Rahatsız edici bir hız değil. Herşeyi rahat anlıyorsun

Bende 1.25'te izliyordum zaten. Halen konuşmaya değecek bi konu yok ama.
5. sezon son muymuş?
Ne 5 mi😱 Ben bu sezon son sanıyordum
Bi sezon daha mı çekecez
Spin-off haberi de düştü zaten

Edit: 2024 ortalarında çıkıcakmiş 5.sezon

4.sezon...

Genel olarak beğenmedim ben sezonu...Diğer sezonlara oranla 4 gruba ayrılıp 4 gurubun maceraları izlettiler. Aşiri yorucuydu. Hele sovyetler kısmı aşirinin da aşirisi. Beğendiğim tek bölüm 7.bölüm son 30.dakkasıydı. Herşey açıklayıcıydı. @Sherlock söylediğinde pek ihtimal vermemiştim çünkü aşiri(3.söylemem) yormuştu dizi beni

Bu arada bize gösterdikleri gerçek kötünün LD&R'dan hallice oldugunu görünce hepten dedim netflix ****

5.sezonun ne üzerinden gideceği belli oldu. Umarım 11'i tanrı ilan etmezler bu gidişle
@kerem @The_Erinch

Evet bu mesajdan sonra sezonu yıl sonuna kadar tamamlayamayacağım netleşti. Duy Beni'yle devam edelim serüvene.

4. SEZON

Sondan ikinci bölüm çok iyiydi, hikayeden çok sıkılmışken artık bütün gizemin ortaya çıkması en azından izlediğime değdi dedirtti. Yalnız sürekli binde bir ihtimali olan olaylar akışında hikaye devam ediyor bu da izleyiciyi (şahsen beni) diziden koparıyor. Bölüm sürelerine gelmiyorum bile. 1,5x hızla izlememe rağmen sıkmadı diyemiyorum. Yine de 2. ve 3. sezondan daha iyi bir sezon izledim. Keşke bu sezon son olsaydı.

7.5/10