Kızz şimdi daha sexy ve güzel olmuşRadarıma girdiKızıl yakışmayan birini gördük yaa yüce rabbim bunu da gösterdi@xemrexxx
Dövmesi olmasaydı iyiydi
Hayır be o kız bu değil
Kızz şimdi daha sexy ve güzel olmuşRadarıma girdiKızıl yakışmayan birini gördük yaa yüce rabbim bunu da gösterdi@xemrexxx
Dövmesi olmasaydı iyiydi
Hayır be o kız bu değil
Temizlik bezlerinden kurtuldumGüzel bir sütlü kahve yapayım küçük abiye okadar eve ekmek getiriyor moruk abi @Forumdash evde otururkan
Dudaklardan tanımaya caliştim ama olmadıHayır be o kız bu değilHadi çiğdem inanır da forumdash nasıl o zannetti anlamadımİsim benzerliği var
öfff hiç anlamıyorsun kücük abi böyle şeyleri
Amerikanın oyunu bunlar, tabi ki empoze edilmeye calişiliyor
Tek sevdiğim erkek oğlanda oGına geldi böyle sahnelerden yeminle aile izleyecek dizi kalmadıTWD'de son sezonda da yine sıkıştırdılar, tamam senaryo öyle gelişir okey ama yok eğreti duruyor işte olmuyor zorlama şeyler
Kızıl saçlı her zaman iyidirDudaklardan tanımaya caliştim ama olmadıÇünkü estetikle herkes daha güzel oluyorO yuzden inanırım. Ve bu sarişin hatunun kızıldan daha iyi daha güzel daha sexy oldugunu değiştirmiyor
ya bir günde beni şaşırt be.Tek sevdiğim erkek oğlanda o
Hayır be o kız bu değilHadi çiğdem inanır da forumdash nasıl o zannetti anlamadımİsim benzerliği var
O değilse iyi kurtarmışDudaklardan tanımaya caliştim ama olmadıÇünkü estetikle herkes daha güzel oluyorO yuzden inanırım. Ve bu sarişin hatunun kızıldan daha iyi daha güzel daha sexy oldugunu değiştirmiyor
Maxın 20lı yaşlarını oynasın gelecek sezon aynı öyle duruyor değişmemişKızıl saçlı her zaman iyidirprofilimde ki gibi
Geçen seneye ait videosuForumdash bu tür şeyleri daha iyi bulurdun ciddi ciddi yaşlandın sende bee@Çiğdem
En güzel bölümler 3 4 dü3X3
Şuan bütün olayları her grup farklı şekilde çözmeye başlıyor sonda kesin birleşirler.
Bu bölüm Will'e ayıp edildi. Takmadılar bile. Şu çocuğun da başına gelmeyen kalmadı yeminle.
Billy naptı bu bölüm öyle. 😱
@dreamy @MasacRE @Çiğdem @Forumdash
Miden bulanmıştır kesinEn güzel bölümler 3 4 düBeyin yakma sıkıntısı yok bu dizide ama cavanalarları çok iğrenç ahtapottan sonra şimdide bu pis şeyler@Forumdash yakısıklı bulmuş gerçi
3.bölümden sonra köfte yemeye ara vermiştimMiden bulanmıştır kesin
Bugün enerjiksin
Mal kadınlar canımızdır
6 ı izleyimmi yoksa yarınamı bırakayım senin içinMal kadınlar canımızdırSende bir gün seveceksin.
4. izleyeceğim bugün sen bilirsin.6 ı izleyimmi yoksa yarınamı bırakayım senin için
Yarın 5-6 izlesen bende 6-7 izlesem Çarşambayada finali bırakırım4. izleyeceğim bugün sen bilirsin.
Mesajlarda @MasacRE bir ara tıkanmış beklemişsinizYarın 5-6 izlesen bende 6-7 izlesem Çarşambayada finali bırakırımYine sana kıyamadım beklemedene demiyorum@MasacRE @Forumdash carlarlar ama onlar ne anlat takım ruhundan
@MasacRE de öyle ama şuan haldır haldır izliyordur
Takip etmiyorum bunları tabikiKızıl saçlı her zaman iyidirprofilimde ki gibi
Geçen seneye ait videosuForumdash bu tür şeyleri daha iyi bulurdun ciddi ciddi yaşlandın sende bee@Çiğdem
tam bi satışcısın bacımYarın 5-6 izlesen bende 6-7 izlesem Çarşambayada finali bırakırımYine sana kıyamadım beklemedene demiyorum@MasacRE @Forumdash carlarlar ama onlar ne anlat takım ruhundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?