Sherlock senin dediğin 1. sezon finaliYine en iyi ben kalmışım aranızda
(neyin havasını atıyorsam artık
)
Utku bey neden foyamı ortaya çıkarıyorsunuz?
)
@Sherlock En son11 canavarı parçalamadı yaaa
Hatırlamak için benim yorumları okuyabilirsin, hepsini tek tek detaylı yorumlamıştım1 ve 2. sezonu unuttum. 4. sezonun başlamasına yakın izlerim bu sezonu.
)
Neyseyi Utku bey yoklumu hissettirmeyip Sherlock bey'in hatasını aninda suratına vurmuşUtku bey neden foyamı ortaya çıkarıyorsunuz?2. sezon diye 1. sezonu hatırlıyormuşum, muazzam.
![]()
Aman zaten kaybolmasanız olmuyor bir yeriniz eksilir amanValla benim gideceğim döneme denk geliyorYa indirirm yada 2-3 günde bitirir def olup giderim
![]()
Noldu
@xemrexxx oluyor tepemde sizin yerinezede tamamen bana odaklanıyor ne sevicenemSevinirsin işte biz yokken rahat hareket edersin@Forumdash
Kiz biraz daha üzül harun Faruk u da mahsene kapatsın
@Forumdash ın yüzünü bulamazkı kapatsın desterenin foktanda olsa bir yüzünü biliyor en azındanKiz biraz daha üzül harun Faruk u da mahsene kapatsın![]()
Yüz de yaratiriz @Forumdash a@Forumdash ın yüzünü bulamazkı kapatsın desterenin foktanda olsa bir yüzünü biliyor en azından![]()
![]()
@Harunnn60
Tanrıcılık mı oynuyorsun
Zeustan neyim eksikTanrıcılık mı oynuyorsun![]()
Fazlan varsa gel karşimaZeustan neyim eksik![]()
Fazlan varsa gel karşima![]()
O konuda sana tşk etmesi lazım amaTanrıcılık mı oynuyorsun![]()
Boşuna nick kullanmıyoruzO konuda sana tşk etmesi lazım amaNe diye seslenicektik yoksa ?A
![]()
Vlla @xemrexxx ile 2 konuda anlaşıyoruz sanırım 1 telefondan net kullanmmıyoruz iki nick te kullanmıyoruzBoşuna nick kullanmıyoruz![]()
Aaa yok bilgisayardan giremiyormu şey sitesi olarak yasaklandı diyordu