Sherlock senin dediğin 1. sezon finali Yine en iyi ben kalmışım aranızda (neyin havasını atıyorsam artık )
Utku bey neden foyamı ortaya çıkarıyorsunuz? 2. sezon diye 1. sezonu hatırlıyormuşum, muazzam.
Sherlock senin dediğin 1. sezon finali Yine en iyi ben kalmışım aranızda (neyin havasını atıyorsam artık )
@Sherlock En son11 canavarı parçalamadı yaaa
Hatırlamak için benim yorumları okuyabilirsin, hepsini tek tek detaylı yorumlamıştım Bende okuyacağım 3. sezon öncesi (gerçi daha aklımda tüm detaylar ve karakterlerin isimleri.1 ve 2. sezonu unuttum. 4. sezonun başlamasına yakın izlerim bu sezonu.
Neyseyi Utku bey yoklumu hissettirmeyip Sherlock bey'in hatasını aninda suratına vurmuşUtku bey neden foyamı ortaya çıkarıyorsunuz? 2. sezon diye 1. sezonu hatırlıyormuşum, muazzam.
Aman zaten kaybolmasanız olmuyor bir yeriniz eksilir aman @xemrexxx @Harunnn60Valla benim gideceğim döneme denk geliyor Ya indirirm yada 2-3 günde bitirir def olup giderim
NolduAman zaten kaybolmasanız olmuyor bir yeriniz eksilir aman @xemrexxx @Harunnn60
Bende gitme vaktim geliyor demişte @Forumdash Sende kaybolmayı seviyorsun
Sevinirsin işte biz yokken rahat hareket edersin @ForumdashBende gitme vaktim geliyor demişte @Forumdash Sende kaybolmayı seviyorsun ?A
@xemrexxx oluyor tepemde sizin yerinezede tamamen bana odaklanıyor ne sevicenem @ForumdashSevinirsin işte biz yokken rahat hareket edersin @Forumdash
Aman zaten kaybolmasanız olmuyor bir yeriniz eksilir aman @xemrexxx @Harunnn60
Kiz biraz daha üzül harun Faruk u da mahsene kapatsın@xemrexxx oluyor tepemde sizin yerinezede tamamen bana odaklanıyor ne sevicenem @Forumdash
@Forumdash ın yüzünü bulamazkı kapatsın desterenin foktanda olsa bir yüzünü biliyor en azından @Harunnn60Kiz biraz daha üzül harun Faruk u da mahsene kapatsın
Yüz de yaratiriz @Forumdash a adını Faruk yaptım bile@Forumdash ın yüzünü bulamazkı kapatsın desterenin foktanda olsa bir yüzünü biliyor en azından @Harunnn60
Tanrıcılık mı oynuyorsunYüz de yaratiriz @Forumdash a adını Faruk yaptım bile
Zeustan neyim eksikTanrıcılık mı oynuyorsun
Fazlan varsa gel karşimaZeustan neyim eksik
Fazlan varsa gel karşima
Yüz de yaratiriz @Forumdash a adını Faruk yaptım bile
O konuda sana tşk etmesi lazım ama Ne diye seslenicektik yoksaTanrıcılık mı oynuyorsun
Boşuna nick kullanmıyoruzO konuda sana tşk etmesi lazım ama Ne diye seslenicektik yoksa ?A
Vlla @xemrexxx ile 2 konuda anlaşıyoruz sanırım 1 telefondan net kullanmmıyoruz iki nick te kullanmıyoruzBoşuna nick kullanmıyoruz