Netflix Stranger Things - 2. Sezon Yorumları

Hhaha yaa yabancı dizilerde isim ezberleyemiyorum tabi Supernatural hariç zaten bir dean birde sam var 13 yıldır
işte ezberlemen için bir dizinin en az 10 sezon oynaması ve oyuncu sayısının üçü geçmemesi lazım
şansıma küseyim gidip hafızası kuvvetli bir kız bulamadık gitti

işte ezberlemen için bir dizinin en az 10 sezon oynaması ve oyuncu sayısının üçü geçmemesi lazım
şansıma küseyim gidip hafızası kuvvetli bir kız bulamadık gitti
@Harunnn60 ile Gözlüklü Kız diye konusuyorduk 1.sezondan olandan

Ama bakmadan ezbere yazmak zor bence @MasacRE- ile sen videodan bakarak yazıyorsunuz isimleri sonra hava atıyorsunuz

7.Bölüm
Bu neydi ayoll bomboş bölüm
Oğlan traşlı kızı yine erkek sandım saçı biraz uzatmış taramış Tarkan gibi takım elbise falan yakışıklı bir delikanlı olmuş bölümün yarısından sonra anladım o kız olduğunu bunu 1.sezonda oğlan sanmıstım ben zaten
8.Bölüm
Daltanyanın akrabaları gelmiş ayol hep birlikte papatya gibi açılıyorlar

Son sahnede oğlan traşlı kızımızda geldi bakalım ne olacak

Gördün mü @destere kimse beğenmiyor 7. bölümü, tek beğenen insan sensin

dartanyanın akrabaları bayağı tehlikeli geliyordu o traşlı kız olmasa senin dartanyanla akrabaları senin parlakları ham yapacak

Gördün mü @destere kimse beğenmiyor 7. bölümü, tek beğenen insan sensin
bölümü anlamadan bitirmiş hogatha
diyor ya ben sonuna kadar onun bizimkız olduğunu anlamadım diyor
onun için sevmemiştir oğlan traşlı kız olduğunu anlasa anında beğenecekti hogatha

o bölümde kızkardeşinin hünerlerini gördük ( bu arada esmer saçlı kız (kali ) oğlan traşlı kızın (eleven ) kızkardeşi oluyor

tek tek gelde açıklaki hogatha anlasın

Aaa o apaçi kız kardeşimiydi oğlan traşlı kızın bende onlar kim diyorum
@MasacRE-

hanı final yorumun nerde
9.Bölüm Sezon Finali yorumum @MasacRE-
Oğlan traşlı kızın veletlerle hasret gidermesini izledik ayrıca 2 zibidi oğlanda kavga etti biraz aksiyon geldi

Oğlan traşlı kız diğer tarafa açılan kapıyı kapatmaya çalışırkan 1.sezondan kesitler verildi güzeldi ama okadar uğraştı son sahnede yine kapı açıldı
Yeni bir yaratık görünüyordu Onlar kapıyı kapatıyor ama canavarlar açıyor

kesinlikle spoiler içine yazmana gerek yoktu
)
zaten okuyan yazdıklarından hiçbişey anlamaz
ben bölümü izlediğim halde senin yazını okuyunca dedim acaba bu hangi diziden bahsediyor
)

ama elevenım nasıl işi halletti şipşak diye helal olsun kıza gazman gibi kız

Hhahaha aa gece gece krıze girdim senin yüzünden

Başka dizimi izledim diye bazen çelişkiye düşüyorum senin yüzünden gayet iyi yorumladım
O kızın yaptığı bir işe yaramadıkı
@MasacRE-

Hhahaha aa gece gece krıze girdim senin yüzünden

Başka dizimi izledim diye bazen çelişkiye düşüyorum senin yüzünden gayet iyi yorumladım
O kızın yaptığı bir işe yaramadıkı
@MasacRE-
nasıl yaramadı ? eleven sayesinde senin dartanyanların sesi soluğu kesildi artık yoklar
yatay dünyada kaldılar

nasıl yaramadı ? eleven sayesinde senin dartanyanların sesi soluğu kesildi artık yoklar
yatay dünyada kaldılar
Son sahnede tekrar o kapı açıldıya cnm
Oğlan traşlı kızın kapattığı kapı açıldı bir yaratık göründü