9 Bölüm değilmi bu yarın bitiririm ben bunu sonra Dark a bakarım7. bölümde sevineceksin :her yer eleven
![]()
9 Bölüm değilmi bu yarın bitiririm ben bunu sonra Dark a bakarım7. bölümde sevineceksin :her yer eleven
![]()
burda isimleri karıştırıyorsun ya, darkda durumunu düşünemiyorum9 Bölüm değilmi bu yarın bitiririm ben bunu sonra Dark a bakarım![]()
![]()
![]()
Hhaha yaa yabancı dizilerde isim ezberleyemiyorum tabi Supernatural hariç zaten bir dean birde sam var 13 yıldırburda isimleri karıştırıyorsun ya, darkda durumunu düşünemiyorumkendini kaybedersin
![]()
işte ezberlemen için bir dizinin en az 10 sezon oynaması ve oyuncu sayısının üçü geçmemesi lazımHhaha yaa yabancı dizilerde isim ezberleyemiyorum tabi Supernatural hariç zaten bir dean birde sam var 13 yıldır![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 ile Gözlüklü Kız diye konusuyorduk 1.sezondan olandanişte ezberlemen için bir dizinin en az 10 sezon oynaması ve oyuncu sayısının üçü geçmemesi lazımşansıma küseyim gidip hafızası kuvvetli bir kız bulamadık gitti
![]()
2x7. Bölüm
baştan sona eleven ve morcivert sister ı ile geçen güzel bir bölümdü bu arada sister neden hintli bunların analarımı farklı acep? DNA ' larına kim uğramış meçhul
eleven kızkardeşinin ğeşine düştü kızkardeşi bu sezonun ilk bölümünde gördüğümüz kali imiş kalininde bayağı güzel yetenekleri var insanlara olmayan şeyler gösterebiliyor
neyse hintli kızkardeşi kaliyle epey bir hasret gideren eleven tekrar yuvaya dönmeye karar verdi? kızın polis jim i babası olarak gördüğünü düşünüyorum çünkü normal babadan pek bir fayda görmemiş
demin doğum gününde @xemrexxx ye hediyemi gördüysen dartanyanıda görmüşsün demektir ikiside bebeklikte aynı tipe sahiplermiş
hiç inandırıcı değilsin![]()
2x8. Bölüm
sezon finalinden bir önceki bu bölümde heyecan doruktaydıne varsa eleven da var kız hızır gibi
bob yuvarlağı mefta oldu pisi pisine, şimdi öldüde noldu joyce u jim kapacak
canavarların saldırısı harikaydı kırılmaz denen cam dümdüz oldu tam bizim gurup hapı yutacaktıki son anda dizinin gülü eleven gelip kurtardı sümsükleri, çok yaşa eleven
bırak eşkiyayı bunu bitir şimdi sezon finaline geçiyorum yarın hışımla twd ye dalacağım![]()
2x7
Sanırım Stranger Things'in yayınlanan en kötü bölümü budur.
Eleven daha çok gösterilsin dedik ama bu şekilde değil. Koca bir bölümü ana hikayeden koparıp buraya ayırmaya gerek yoktu. Sonuç kısmı önemliydi sadece. Eleven'in diğerlerinin yanına dönmesi. Bunun için bir bölüm ayrılmış resmen.
7.Bölüm2x8
Harika bölümdü. Bir önceki bölümden sonra baya iyi geldi.
Demogorgon istilasında Superhero Bob'u şehit verdikÜzüldüm, iyi adamdı yazık oldu. Doktorun akıbeti ne oldu acaba? O da epey yardım etti, ilk başlarda günahını almışım adamın yardımcı olmaya çalışıyormuş gerçekten
Normalde oradan kurtulamaz ama canavarlar bizimkilerin peşinden gittiği için orada kalıp kurtulmuş olabilir
Sonraki bölümde gösterilir herhalde o da.
Will'in içindeki hayalet canavarda bir açığını bulup eve saldı demogorgonları. Neyse ki Eleven hızır gibi yetişti, o gelmese Lucas'ın sapanına falan kalmışlardı çünkü
Gördün mü @destere kimse beğenmiyor 7. bölümü, tek beğenen insan sensin7.Bölüm
8.BölümBu neydi ayoll bomboş bölümOğlan traşlı kızı yine erkek sandım saçı biraz uzatmış taramış Tarkan gibi takım elbise falan yakışıklı bir delikanlı olmuş bölümün yarısından sonra anladım o kız olduğunu bunu 1.sezonda oğlan sanmıstım ben zaten
![]()
![]()
Daltanyanın akrabaları gelmiş ayol hep birlikte papatya gibi açılıyorlar
Son sahnede oğlan traşlı kızımızda geldi bakalım ne olacak
dartanyanın akrabaları bayağı tehlikeli geliyordu o traşlı kız olmasa senin dartanyanla akrabaları senin parlakları ham yapacak7.Bölüm
8.BölümBu neydi ayoll bomboş bölümOğlan traşlı kızı yine erkek sandım saçı biraz uzatmış taramış Tarkan gibi takım elbise falan yakışıklı bir delikanlı olmuş bölümün yarısından sonra anladım o kız olduğunu bunu 1.sezonda oğlan sanmıstım ben zaten
![]()
![]()
Daltanyanın akrabaları gelmiş ayol hep birlikte papatya gibi açılıyorlar
Son sahnede oğlan traşlı kızımızda geldi bakalım ne olacak
bölümü anlamadan bitirmiş hogathaGördün mü @destere kimse beğenmiyor 7. bölümü, tek beğenen insan sensin![]()
o bölümde kızkardeşinin hünerlerini gördük ( bu arada esmer saçlı kız (kali ) oğlan traşlı kızın (eleven ) kızkardeşi oluyorTwd bazen bölümden alakasız bir bölüm yayınlar öyle bir şeydi ama oğlan saçlı kız için sevmiştir @destere o bölümüYalnız CW dizisinin parlak oğlanlarından daha yakışıklı maşşllah
![]()
![]()
![]()
Aaa o apaçi kız kardeşimiydi oğlan traşlı kızın bende onlar kim diyorumdartanyanın akrabaları bayağı tehlikeli geliyordu o traşlı kız olmasa senin dartanyanla akrabaları senin parlakları ham yapacak
bölümü anlamadan bitirmiş hogathadiyor ya ben sonuna kadar onun bizimkız olduğunu anlamadım diyor
onun için sevmemiştir oğlan traşlı kız olduğunu anlasa anında beğenecekti hogatha
o bölümde kızkardeşinin hünerlerini gördük ( bu arada esmer saçlı kız (kali ) oğlan traşlı kızın (eleven ) kızkardeşi oluyor![]()
tek tek gelde açıklaki hogatha anlasın![]()
hanı final yorumun nerde
9.Bölüm Sezon Finali yorumum @MasacRE-hanı final yorumun nerde![]()
kesinlikle spoiler içine yazmana gerek yoktu9.Bölüm Sezon Finali yorumum @MasacRE-
Oğlan traşlı kızın veletlerle hasret gidermesini izledik ayrıca 2 zibidi oğlanda kavga etti biraz aksiyon geldi
Oğlan traşlı kız diğer tarafa açılan kapıyı kapatmaya çalışırkan 1.sezondan kesitler verildi güzeldi ama okadar uğraştı son sahnede yine kapı açıldıYeni bir yaratık görünüyordu Onlar kapıyı kapatıyor ama canavarlar açıyor
![]()
![]()
Hhahaha aa gece gece krıze girdim senin yüzündenkesinlikle spoiler içine yazmana gerek yoktu)
zaten okuyan yazdıklarından hiçbişey anlamazben bölümü izlediğim halde senin yazını okuyunca dedim acaba bu hangi diziden bahsediyor
)
ama elevenım nasıl işi halletti şipşak diye helal olsun kıza gazman gibi kız![]()
nasıl yaramadı ? eleven sayesinde senin dartanyanların sesi soluğu kesildi artık yoklarHhahaha aa gece gece krıze girdim senin yüzünden![]()
![]()
Başka dizimi izledim diye bazen çelişkiye düşüyorum senin yüzünden gayet iyi yorumladım![]()
![]()
O kızın yaptığı bir işe yaramadıkı
@MasacRE-
nasıl yaramadı ? eleven sayesinde senin dartanyanların sesi soluğu kesildi artık yoklaryatay dünyada kaldılar
![]()
açılmadı senin ahtapoşlar kapıyı zorladı ama kesinlikle kapılar kapalıSon sahnede tekrar o kapı açıldıya cnmOğlan traşlı kızın kapattığı kapı açıldı bir yaratık göründü
![]()
![]()
Ben açıldı diye anladım @MasacRE- ne diyecek bakalımaçılmadı senin ahtapoşlar kapıyı zorladı ama kesinlikle kapılar kapalı![]()
açılmadı senin ahtapoşlar kapıyı zorladı ama kesinlikle kapılar kapalı![]()
Ben açıldı diye anladım @MasacRE- ne diyecek bakalım![]()
Açıldı bence 3.Sezon gelecekler yineSon sahnede kapı görülmedi kiDiğer dünyadaki hepsini kontrol eden Will'in içine giren gölge canavar gösterildi sadece. Kapı kapalıdır ama onun açıldığına dair bir şey verilmedi