Netflix Stranger Things - 2. Sezon Yorumları

Diziyi ben de çok anlayarak izlemiyorum açıkcası ablacım.
CW dısındakı dizilerde öyle yanı izleyip akşama bölümü unutuyorum
@MasacRE onlarla izlediğimiz tuhaf dizilerde metin belgesine hemen yazıyorum yorumumu yoksa foruma gelene kadar unutucam

Kütük beyde ip gibi yazıyor sinir ediyor ya bir tarafından uyduruyor zaten biz anlamıyoruz diye hikaye yazıyor

Reactions: mrt-06 and MasacRE
Diziyi ben de çok anlayarak izlemiyorum açıkcası ablacım.
Bu dizilerin nesini anlamıyorsunuz yahu, her şey ortada işte
Sizle izlediklerimizden de bir tek Dark ile Legion karışıktı Çiğdem. Onun dışındakileri anlamıyorsan senin problemin

Reactions: mrt-06 and Çiğdem
Sizle izlediklerimizden de bir tek Dark ile Legion karışıktı Çiğdem. Onun dışındakileri anlamıyorsan senin problemin
Yorum yapacak birşey bulamıyorum bende siz ip gibi yazarkan ona şaşırıyorum

Reactions: MasacRE
Aman geçen sezonu izleyeli epey oldu haliyle kopukluk olunca ne neydi unutmuşum biraz.

2. Sezon Yorumum:

Muhteşem bir sezondu, iki günde tamamladım. Aşırı sürükleyiciydi, şok olduğum sahneler oldu. Hiçbir bölüm boş değildi, üçüncü sezondan da epey ümitliyim.

Zombi dizisine dönüştü dizi resmen, aşırı sürükleyici ilerledi. Bob'un saldırı sonrası ölümüne epey üzüldüm, bizimkiler için kendini feda etti.

Will'in içindeki sonunda çıktı, Will kendine geldi. Annesi ne çekti...

Max sezonun sürprizi oldu, sevdim ben kızı. 11 kıskanıyor kızı ama olsun, Lucas ile iyi ikili olacaklar.

Steve bu sezonun sürprizlerinden birisi oldu, bu sezon kendisini bayağı sevdim. Nancy ile araları iyi değil gibi ama bizim gözümüze girdi. Çocuklara epey yardımda bulundu.

11 sezonun son bölümü çocuklara kavuştu, ablasını gördük o da bayağı olaylı bir tipti. Onların macerası da renk kattı, sevdim o ekibi de.

Genel olarak çok beğendiğim bir sezon oldu, epey bağlandım diziye. Üçüncü sezon da beklentimi karşılar umarım.
@MasacRE @Çiğdem @Harunnn60

Vlla 2.sezonu hatırlamıyorum senin gibi hatırlamak için tekrarda izlemiyoruz
@MasacRE

Ama 3.sezon henüz aklımızdayken bölüm bölüm yorumlarsan yorumlarına dönüş ederim

Reactions: Yiğitt and MasacRE
Vlla 2.sezonu hatırlamıyorum senin gibi hatırlamak için tekrarda izlemiyoruz
@MasacRE

Ama 3.sezon henüz aklımızdayken bölüm bölüm yorumlarsan yorumlarına dönüş ederim
Çabuk başlar umarım 3. sezona, yoksa yine unuttum deyip tekrar başa döner ilk 2 sezon yorumlarını dinleriz tekrardan