Aaa vlla sonu dısında aklımda kalan pek bşi yok şuan cnm Birde dartanyan vardı sanırım görünce anlarsın
Aaa vlla sonu dısında aklımda kalan pek bşi yok şuan cnm Birde dartanyan vardı sanırım görünce anlarsın
Diziyi ben de çok anlayarak izlemiyorum açıkcası ablacım.Aaa vlla sonu dısında aklımda kalan pek bşi yok şuan cnm ?A Birde dartanyan vardı sanırım görünce anlarsın
CW dısındakı dizilerde öyle yanı izleyip akşama bölümü unutuyorum @MasacRE onlarla izlediğimiz tuhaf dizilerde metin belgesine hemen yazıyorum yorumumu yoksa foruma gelene kadar unutucamDiziyi ben de çok anlayarak izlemiyorum açıkcası ablacım.
Diziyi ben de çok anlayarak izlemiyorum açıkcası ablacım.
Bu dizilerin nesini anlamıyorsunuz yahu, her şey ortada işte Sizle izlediklerimizden de bir tek Dark ile Legion karışıktı Çiğdem. Onun dışındakileri anlamıyorsan senin probleminCW dısındakı dizilerde öyle yanı izleyip akşama bölümü unutuyorum @MasacRE onlarla izlediğimiz tuhaf dizilerde metin belgesine hemen yazıyorum yorumumu yoksa foruma gelene kadar unutucam
Kütük beyde ip gibi yazıyor sinir ediyor ya bir tarafından uyduruyor zaten biz anlamıyoruz diye hikaye yazıyor ?A
Yorum yapacak birşey bulamıyorum bende siz ip gibi yazarkan ona şaşırıyorumBu dizilerin nesini anlamıyorsunuz yahu, her şey ortada işte Sizle izlediklerimizden de bir tek Dark ile Legion karışıktı Çiğdem. Onun dışındakileri anlamıyorsan senin problemin
Çünkü boş boş bakıyorsun ekrana, çıkan parlaklar dışında hiçbir şey umrunda değil Doğru düzgün izlesen böyle olmazYorum yapacak birşey bulamıyorum bende siz ip gibi yazarkan ona şaşırıyorum ?A
Senin dizilerin öyle pompy yazıyor gibiÇünkü boş boş bakıyorsun ekrana, çıkan parlaklar dışında hiçbir şey umrunda değil :a Doğru düzgün izlesen böyle olmaz
İlginç olayı çok hoşuna gitti bakıyorum, her şeye ilginç deyip duruyorsunSenin dizilerin öyle pompy yazıyor gibi ?A
Güldürüden sonra en iyi ikinci ifade olmuş Şaşkın olarak kullanıyoruz Şaşkın sincap fotom gibi kullanıyorum fotodan daha zahmetsiz oluyorİlginç olayı çok hoşuna gitti bakıyorum, her şeye ilginç deyip duruyorsun
CW dısındakı dizilerde öyle yanı izleyip akşama bölümü unutuyorum @MasacRE onlarla izlediğimiz tuhaf dizilerde metin belgesine hemen yazıyorum yorumumu yoksa foruma gelene kadar unutucam
Kütük beyde ip gibi yazıyor sinir ediyor ya bir tarafından uyduruyor zaten biz anlamıyoruz diye hikaye yazıyor ?A
Aman geçen sezonu izleyeli epey oldu haliyle kopukluk olunca ne neydi unutmuşum biraz.Bu dizilerin nesini anlamıyorsunuz yahu, her şey ortada işte Sizle izlediklerimizden de bir tek Dark ile Legion karışıktı Çiğdem. Onun dışındakileri anlamıyorsan senin problemin
3. sezon çıkacak yakında, az daha bekleyip iki sezonu arka arkaya izleseydin bariAman geçen sezonu izleyeli epey oldu haliyle kopukluk olunca ne neydi unutmuşum biraz.
Vaktim yok.3. sezon çıkacak yakında, az daha bekleyip iki sezonu arka arkaya izleseydin bari
3. sezon çıkacak yakında, az daha bekleyip iki sezonu arka arkaya izleseydin bari
Sen bu kütüğe bakma normal olan biziz en azından bu konudaAman geçen sezonu izleyeli epey oldu haliyle kopukluk olunca ne neydi unutmuşum biraz.
Daha ne izlediğini anlamıyorsunuz, neresi normal bununSen bu kütüğe bakma normal olan biziz en azından bu konuda ?A
Anlayıp ip gibi yazmak anormal @mrt-06Daha ne izlediğini anlamıyorsunuz, neresi normal bunun
Vlla 2.sezonu hatırlamıyorum senin gibi hatırlamak için tekrarda izlemiyoruz @MasacRE2. Sezon Yorumum:
Muhteşem bir sezondu, iki günde tamamladım. Aşırı sürükleyiciydi, şok olduğum sahneler oldu. Hiçbir bölüm boş değildi, üçüncü sezondan da epey ümitliyim.
Zombi dizisine dönüştü dizi resmen, aşırı sürükleyici ilerledi. Bob'un saldırı sonrası ölümüne epey üzüldüm, bizimkiler için kendini feda etti.
Will'in içindeki sonunda çıktı, Will kendine geldi. Annesi ne çekti...
Max sezonun sürprizi oldu, sevdim ben kızı. 11 kıskanıyor kızı ama olsun, Lucas ile iyi ikili olacaklar.
Steve bu sezonun sürprizlerinden birisi oldu, bu sezon kendisini bayağı sevdim. Nancy ile araları iyi değil gibi ama bizim gözümüze girdi. Çocuklara epey yardımda bulundu.
11 sezonun son bölümü çocuklara kavuştu, ablasını gördük o da bayağı olaylı bir tipti. Onların macerası da renk kattı, sevdim o ekibi de.
Genel olarak çok beğendiğim bir sezon oldu, epey bağlandım diziye. Üçüncü sezon da beklentimi karşılar umarım. @MasacRE @Çiğdem @Harunnn60
2. Sezon Yorumum:
Muhteşem bir sezondu, iki günde tamamladım. Aşırı sürükleyiciydi, şok olduğum sahneler oldu. Hiçbir bölüm boş değildi, üçüncü sezondan da epey ümitliyim.
Zombi dizisine dönüştü dizi resmen, aşırı sürükleyici ilerledi. Bob'un saldırı sonrası ölümüne epey üzüldüm, bizimkiler için kendini feda etti.
Will'in içindeki sonunda çıktı, Will kendine geldi. Annesi ne çekti...
Max sezonun sürprizi oldu, sevdim ben kızı. 11 kıskanıyor kızı ama olsun, Lucas ile iyi ikili olacaklar.
Steve bu sezonun sürprizlerinden birisi oldu, bu sezon kendisini bayağı sevdim. Nancy ile araları iyi değil gibi ama bizim gözümüze girdi. Çocuklara epey yardımda bulundu.
11 sezonun son bölümü çocuklara kavuştu, ablasını gördük o da bayağı olaylı bir tipti. Onların macerası da renk kattı, sevdim o ekibi de.
Genel olarak çok beğendiğim bir sezon oldu, epey bağlandım diziye. Üçüncü sezon da beklentimi karşılar umarım. @MasacRE @Çiğdem @Harunnn60
Çabuk başlar umarım 3. sezona, yoksa yine unuttum deyip tekrar başa döner ilk 2 sezon yorumlarını dinleriz tekrardanVlla 2.sezonu hatırlamıyorum senin gibi hatırlamak için tekrarda izlemiyoruz @MasacRE
Ama 3.sezon henüz aklımızdayken bölüm bölüm yorumlarsan yorumlarına dönüş ederim
Papel dizisinde işe yarayacak bu yavaslığı @YiğittÇabuk başlar umarım 3. sezona, yoksa yine unuttum deyip tekrar başa döner ilk 2 sezon yorumlarını dinleriz tekrardan