memleketine gitmiştin
ben niye bu kadar üzügün smiley koydum anlamadımEvet 1 ay köye gitmiştik 1 ayda ramazandı zaten bilmiyorum zilemedim.
ben niye bu kadar üzügün smiley koydum anlamadımsende koymaya başladın benden sonra
sfu nun 4. bölümü bitince bu diziye geçerim nete düşmüş dediğin gibiDizinin ilk bölümü nete düşmüş 😱 Altyazısı bile düşmüş. İMDB puanı 8.2 / 124 user ile
@destere @OzaN @sokak sanati
Yarın foruma konusunu açarım o zaman.Dizinin ilk bölümü nete düşmüş 😱 Altyazısı bile düşmüş. İMDB puanı 8.2 / 124 user ile
@destere @OzaN @sokak sanati
gece izledikten sonra yorumu nereye yapacağız peki ?Yarın foruma konusunu açarım o zaman.
Ben hiç adını duymadım dizinin yani çıktığına dair. Sessiz sedasız başladı. Şimdilik başlamam ama yorumları takipteyim bölümler birikince başlarım belki. (Yeni diziye başlamayacağım demiştim ama mini-dizi bu, sayılmaz.)
Çok ballısın, bugun izleyecek dizin yoktu sanırım???sfu nun 4. bölümü bitince bu diziye geçerim nete düşmüş dediğin gibi
Bence de izle katil kaç kovalamacalı diziler yorum konularında güzel oluyorYarın foruma konusunu açarım o zaman.
Ben hiç adını duymadım dizinin yani çıktığına dair. Sessiz sedasız başladı. Şimdilik başlamam ama yorumları takipteyim bölümler birikince başlarım belki. (Yeni diziye başlamayacağım demiştim ama mini-dizi bu, sayılmaz.)
tam zamanında geldi bu diziÇok ballısın, bugun izleyecek dizin yoktu sanırım???
Bence de izle katil kaç kovalamacalı diziler yorum konularında güzel oluyor
Tm net düşünceni spoi dişi kullan ama spoi verme fazlatam zamanında geldi bu diziama ilk bölümü izledikten sonra şanslı olup olmadığıma karar vereceğim
Açtık başlığı.gece izledikten sonra yorumu nereye yapacağız peki ?
yarına kadar unuturuz? yorumun sıcaklığı kalmaz ?
yorumlar simit gibidir, taze ve sıcakken güzel gider çaylabayat yorumu kimse okumaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?