memleketine gitmiştin![]()
ben niye bu kadar üzügün smiley koydum anlamadımEvet 1 ay köye gitmiştik 1 ayda ramazandı zaten bilmiyorum zilemedim.![]()
ben niye bu kadar üzügün smiley koydum anlamadımsende koymaya başladın benden sonra
![]()
sfu nun 4. bölümü bitince bu diziye geçerim nete düşmüş dediğin gibiDizinin ilk bölümü nete düşmüş 😱 Altyazısı bile düşmüş. İMDB puanı 8.2 / 124 user ile
@destere @OzaN @sokak sanati
Yarın foruma konusunu açarım o zaman.Dizinin ilk bölümü nete düşmüş 😱 Altyazısı bile düşmüş. İMDB puanı 8.2 / 124 user ile
@destere @OzaN @sokak sanati
gece izledikten sonra yorumu nereye yapacağız peki ?Yarın foruma konusunu açarım o zaman.
Ben hiç adını duymadım dizinin yani çıktığına dair. Sessiz sedasız başladı. Şimdilik başlamam ama yorumları takipteyim bölümler birikince başlarım belki. (Yeni diziye başlamayacağım demiştim ama mini-dizi bu, sayılmaz.)
Çok ballısın, bugun izleyecek dizin yoktu sanırım???sfu nun 4. bölümü bitince bu diziye geçerim nete düşmüş dediğin gibi![]()
Bence de izle katil kaç kovalamacalı diziler yorum konularında güzel oluyorYarın foruma konusunu açarım o zaman.
Ben hiç adını duymadım dizinin yani çıktığına dair. Sessiz sedasız başladı. Şimdilik başlamam ama yorumları takipteyim bölümler birikince başlarım belki. (Yeni diziye başlamayacağım demiştim ama mini-dizi bu, sayılmaz.)
tam zamanında geldi bu diziÇok ballısın, bugun izleyecek dizin yoktu sanırım???
Bence de izle katil kaç kovalamacalı diziler yorum konularında güzel oluyor![]()
Tm net düşünceni spoi dişi kullan ama spoi verme fazlatam zamanında geldi bu diziama ilk bölümü izledikten sonra şanslı olup olmadığıma karar vereceğim
![]()
Açtık başlığı.gece izledikten sonra yorumu nereye yapacağız peki ?
yarına kadar unuturuz? yorumun sıcaklığı kalmaz ?
yorumlar simit gibidir, taze ve sıcakken güzel gider çaylabayat yorumu kimse okumaz bile
![]()