Yok kız bende 4 doğru yaptım sende. Ama ne hikmetse beni de gönderdiler çöplüğe.ozaman ozanla harun gitsinler çöplüğe sen şöyle yanımda dur cnm
Yok kız bende 4 doğru yaptım sende. Ama ne hikmetse beni de gönderdiler çöplüğe.ozaman ozanla harun gitsinler çöplüğe sen şöyle yanımda dur cnm
ikinci teste bak o daha kolay ?Yok kız bende 4 doğru yaptım sende. Ama ne hikmetse beni de gönderdiler çöplüğe.@destere 'nin işi olabilir.
yerin uzayda hazır hiç öyle 4 bildim diyip kurtulamazsınsen seriyi hiç izlemişmiydin eskilerden yenilerden ? 4 yine iyi bir başarı naptın kopyamı çktin ?)
bu test daha kolay ama bence burda hatalı soru var ?luke ve leia ikiz değilmi ??
ikiz yazdım yanlış çıktı luke önce doğdu diyor ?
Yok izlemedn düz mantıkla çözdüm.
@Çiğdem- bence sen uzaya git zaten şişman çirkin bir şeyin tüm uzay kaplarsın. Bizimde kurtarmış olursun.
O test nerede at bakalım bir.düz mantıkla neyi çözüyorsun pek düz mantığa gelen şeyler değilki
diyor mesela yeni filonun yeni gemisinin ismi ne olsa olsa reaper dır dedim finalizatör çıktı)
yerin uzayda hazır hiç öyle 4 bildim diyip kurtulamazsınsen seriyi hiç izlemişmiydin eskilerden yenilerden ? 4 yine iyi bir başarı naptın kopyamı çktin ?)
bu test daha kolay ama bence burda hatalı soru var ?luke ve leia ikiz değilmi ??
ikiz yazdım yanlış çıktı luke önce doğdu diyor ?
düz mantıkla neyi çözüyorsun pek düz mantığa gelen şeyler değilki
diyor mesela yeni filonun yeni gemisinin ismi ne olsa olsa reaper dır dedim finalizatör çıktı)
https://onedio.com/haber/dunyanin-en-zor-star-wars-testi-ne-kadar-bilge-bir-jedi-ustasisin--638439O test nerede at bakalım bir.
Tolstoyevski'nin testinde kara Maskeli şey çıktım.Karanlık falan diyordu tam okumadım.
Benim ki birazda şansa galiba o zaman.
İkiz olsalar bile aynı anda çıkmıyorlar malumBölüm 3'ün sonunda gösteriyorlardı hatta.
https://onedio.com/haber/dunyanin-en-zor-star-wars-testi-ne-kadar-bilge-bir-jedi-ustasisin--638439
ben şıklı sorularda hep iyi tuttururum bilemesemde soruyubu sefer bilirken 6 da kaldıkpaslanmışım
o kadar ince ayrıntıya gireceklerini düşünemedim ben luke un bir kaç dakika önce doğduğunu biliyordum da yani dedim bunlar bu kadar derne inmez aynı batında doğdular işte ikizdirler) düz mantık diyor ya @sokak sanati işte düz mantıkla ikiz olmaları lazımdı
Ben ilk filmlerini izlemeden sonuncusunu izledim anlaşılmayacak bir şeyi yok ama sinemaya kadar arkadaşlar eskilerden genel bir özet geçmişti sen de izlemeden internete bakarsın.
İlla şart değil ama eskisini izleyip izleyenle eskisini izlemeden izleyen başka filmler izlemiş olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?