4 soru bildim onuda mantıklı salladım.@Tolstoyevski sorular çok zormuş ben yüzde 60 da kaldım)
sanırım serinin 6. bölümünü izleyince kesiklerim tamamlanır)
yani sorularda sıfırı çektin öylemi ?
4 soru bildim onuda mantıklı salladım.@Tolstoyevski sorular çok zormuş ben yüzde 60 da kaldım)
resme baktın org mu dedin4 soru bildim onuda mantıklı salladım.
Mesela fil sorusunu bildim.resme baktın org mu dedin)
bazı sorular yanlışmı nedir darth wader luke ben senin babanım demişti ama burda diyor dememiştir ?Mesela fil sorusunu bildim.Onuda bildim.
@Tolstoyevski sorular çok zormuş ben yüzde 60 da kaldım)
Ben yanlış yaptım o soruyu.bazı sorular yanlışmı nedir darth wader luke ben senin babanım demişti ama burda diyor dememiştir ?
@Tolstoyevski @OzaN darth wader luke ben senin babanım dedimi demedimi demedi demeyin demişti)
evet 6. soru hatalı işte ?5 doğru 5 yanlış çıktı lakin bunlar filmin teknik ayrıntısının ayrıntısı, nereden bilelim filmde gözükmesi son anda iptal edilen bilmem ne müzik grubunu...Ayrıca 6.soruyu anlamadım, hangisi Darth Vader'a ait değildir diyor, cevap olarak "Luke, ben senin babanım" çıkıyor ama bu zaten Darth'a ait meşhur söz?
Şu testi seriyi izleyenler yapabilir.
https://onedio.com/haber/dunyanin-en-zor-star-wars-testi-ne-kadar-bilge-bir-jedi-ustasisin--638439
sanırım ordaki soru yanlış tam mantığını çözemedimBen yanlış yaptım o soruyu.
Size yıldız savaşları testi uygulayalım bakalım güç sizinle birliktemi ?
http://www.bbc.com/turkce/multimedya/2015/12/151217_star_wars_quiz
@OzaN @Tolstoyevski @xemrexxx @sokak sanati
testten yüzde 50 başarısını yakalayamazsanız hiç yeni filmi izlemeyin bence gerekmezsiz zaten rey in güzelliğini haketmiyorsunuz demektir
yüzde 70 şi aşan filmi rahatlıkla izler
yüzde 50 ile 70 arası zaten eski bölümleri tekrar izleyip öyle yeni filme başlasın
Sınıfta kaldım jedi olmazmış benden, sağlık olsun.Size yıldız savaşları testi uygulayalım bakalım güç sizinle birliktemi ?
testten yüzde 50 başarısını yakalayamazsanız hiç yeni filmi izlemeyin bence gerekmezsiz zaten rey in güzelliğini haketmiyorsunuz demektir
yüzde 50 ile 70 arası zaten eski bölümleri tekrar izleyip öyle yeni filme başlasın
kaçta kaç oranı söyle yarıyı geçebildinmi ?Sınıfta kaldım jedi olmazmış benden, sağlık olsun.
aaa unutmuşum iyice ben bunu ayoll çocukluğumda hatırlıyorum zaten 3 doğru yapabildim sadece benide @Harunnn60 ile birlikte uzay çöplüğüne göndericeklermişSize yıldız savaşları testi uygulayalım bakalım güç sizinle birliktemi ?
Yok maalesef durum çok kötü, sallasam daha çok tutardı diyeceğim ama zaten salladım hepsini.kaçta kaç oranı söyle yarıyı geçebildinmi ?
Hadi ben neyse de sen büyüksün birde.aaa unutmuşum iyice ben bunu ayoll çocukluğumda hatırlıyorum zaten 3 doğru yapabildim sadece benide @Harunnn60 ile birlikte uzay çöplüğüne göndericeklermiş
aaa olsun @OzaN sen @sokak sanati 0 doğru ben 3 doğruyla neden sizinle çöplüğe gidiyorum iz gidin adaletsizlik var @destere benceHadi ben neyse de sen büyüksün birde.İnsan en kötü 5 doğru yapardı.
aaa olsun @OzaN sen @sokak sanati 0 doğru ben 3 doğruyla neden sizinle çöplüğe gidiyorum iz gidin adaletsizlik var @destere bence
aaa olsun @OzaN sen @sokak sanati 0 doğru ben 3 doğruyla neden sizinle çöplüğe gidiyorum iz gidin adaletsizlik var @destere bence
Bu test çok daha mantıklı burada yarıyı bulduk en azından.5 doğru 5 yanlış çıktı lakin bunlar filmin teknik ayrıntısının ayrıntısı, nereden bilelim filmde gözükmesi son anda iptal edilen bilmem ne müzik grubunu...Ayrıca 6.soruyu anlamadım, hangisi Darth Vader'a ait değildir diyor, cevap olarak "Luke, ben senin babanım" çıkıyor ama bu zaten Darth'a ait meşhur söz?
Şu testi seriyi izleyenler yapabilir.
https://onedio.com/haber/dunyanin-en-zor-star-wars-testi-ne-kadar-bilge-bir-jedi-ustasisin--638439
ozaman ozanla harun gitsinler çöplüğe sen şöyle yanımda dur cnmBen 4 doğru cevap verdim.
yerin uzayda hazır hiç öyle 4 bildim diyip kurtulamazsınBen 4 doğru cevap verdim.
Bu test çok daha mantıklı burada yarıyı bulduk en azından.
Sen Star Wars serisinin Padawan'ı, 'yavru jedi'ısısın! Gelecek vaat ediyorsun, ileride güç seninle olabilir, ama çalışmalısın. Belli ki seriyi seviyorsun amma velakin sanki biraz daha dikkatli izleyebilirsin; çünkü bu muhteşem seri zibilyon tane ayrıntı içeriyor. Böyle izlemek daha zevkli, daha eğlenceli güven bize 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?