Çarşamba olacak sanılıyordu, perşembe olduğunu ben duyurmuştum.ayol fragman ne alakamisal geçen sene kösem fragman çıkmadan belliydi perşembe olacağı
Çarşamba olacak sanılıyordu, perşembe olduğunu ben duyurmuştum.ayol fragman ne alakamisal geçen sene kösem fragman çıkmadan belliydi perşembe olacağı
Ama biz en başından beri perşembe olcağını biliyordukÇarşamba olacak sanılıyordu, perşembe olduğunu ben duyurmuştum.Allah izin verirse yen dizileri de duyururuz, rahat ol.
O da sizin yanılgınız.Ama biz en başından beri perşembe olcağını biliyorduk
YS tam dram değil yaAğzından bal damlıyor o ilk cümlede.Yaşasın Bodrum Masalı ve izleyicileri, gelsin güzelim reytingler.Cansu'nun dizisi Kanal D'm karşısına kendine yer bulamaz.
Limon Film mi? 😱 Bir polisiye, macera dizisi gibi okudum ama yapımcıyı görmemiştim.
YS ergen dizisi değil ki, KA'da vücut, baklava falan var. YS de hiç göremedik, oğlanlar da çok yakışıklı değil zaten @Çiğdem-
Valla bir ara Halit Ergenç ve Bergüzar'a özeniyorlar falan diye haberleri çıkmıştı. Kenan baya sinirlenip, kızmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten kadın oyuncu kalmadı, Sinem ve Kenan partnerliğini izlemeye hazır ol.
Aaa evet Meryem boşta, Kenan ile partner olurlar artık. İyi fikir @xemrexxxYS tam dram değil yaİlla vucut açmalarına gerke yokYaşadıklari aşklar ergenlerin ilgisini çekiyorsa ergen dizisidir
Kenan haberlerini ben neden göremeiyomyok yok Meryem'i transfer ederiz@xemrexxx de rahatlar her yere yamamaya çalişiyor zaten
YS tam dram değil yaİlla vucut açmalarına gerke yokYaşadıklari aşklar ergenlerin ilgisini çekiyorsa ergen dizisidir
Kenan haberlerini ben neden göremeiyomyok yok Meryem'i transfer ederiz@xemrexxx de rahatlar her yere yamamaya çalişiyor zaten
sinem izin vermez kenanla meryemeAaa evet Meryem boşta, Kenan ile partner olurlar artık. İyi fikir @xemrexxx
Sinem'e soran kim? @Forumdashsinem izin vermez kenanla meryemekenanla hazal kayaya anca izinverir ya da vahide perçin falankocayı zor bulmuş bırakmaz
Verir verirsinem izin vermez kenanla meryemekenanla hazal kayaya anca izinverir ya da vahide perçin falankocayı zor bulmuş bırakmaz
arrowda oynasın sorun değil zaten batık bir dizi tam dibe batar sinemleVerir verirBen ceo olarak ona oyuncak bir dizi yaparımArrow'un telefini alirim Sinem'i de Laurel'in rolünü veririm@Çiğdem- Zaten o da gıcık karakter cuk oturur
Arrow'da oynamayacak biz trye uyarlıcaz orda oynıcakarrowda oynasın sorun değil zaten batık bir dizi tam dibe batar sinemle
ay tamam işte arrowun kendisi batık uyarlaması nolacakArrow'da oynamayacak biz trye uyarlıcaz orda oynıcakBiz diziyi 2 sezona sığdıracaz senaryoda hızlandırma yapıp sinemi def edecez 2.sezon da;A (bak arrow bile tuttu gördün mü)
Harika olacakay tamam işte arrowun kendisi batık uyarlaması nolacak
Meryemede felicityi mi vercenVerir verirBen ceo olarak ona oyuncak bir dizi yaparımArrow'un telefini alirim Sinem'i de Laurel'in rolünü veririm@Çiğdem- Zaten o da gıcık karakter cuk oturur
Arrow mu uyarlanıyormuş, bir şey mi kaçırdım?Harika olacak
Yok meryem Kenan'la başka dizide oynayacakMeryemede felicityi mi vercen
Onlarda the flashın uyarlamasında oynasınlar bariYok meryem Kenan'la başka dizide oynayacak
Ay yapım ceosu olarak ben uyarlıcam Sinem'e oyalamalık dizi olsunArrow mu uyarlanıyormuş, bir şey mi kaçırdım?
Kenan koşamaz o yaştaOnlarda the flashın uyarlamasında oynasınlar bari
Siz gidin TWD'i uyarlayın, zombi diye de Meryem'i oynatın.Ay yapım ceosu olarak ben uyarlıcam Sinem'e oyalamalık dizi olsunsinem orda oyalanırken Meryem ile Kenan'a efsane dizi yapıcaz
Kenan koşamaz o yaşta
UyarlarızSiz gidin TWD'i uyarlayın, zombi diye de Meryem'i oynatın.@xemrexxx kankime takılayım biraz.@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?