Star TV'nin Yeni Sezon Ekranı Belli Oldu!

Ağzından bal damlıyor o ilk cümlede. :A Yaşasın Bodrum Masalı ve izleyicileri, gelsin güzelim reytingler. :bhr: Cansu'nun dizisi Kanal D'm karşısına kendine yer bulamaz. :A

Limon Film mi? 😱 Bir polisiye, macera dizisi gibi okudum ama yapımcıyı görmemiştim. :D

YS ergen dizisi değil ki, KA'da vücut, baklava falan var. YS de hiç göremedik, oğlanlar da çok yakışıklı değil zaten @Çiğdem- :A

Valla bir ara Halit Ergenç ve Bergüzar'a özeniyorlar falan diye haberleri çıkmıştı. Kenan baya sinirlenip, kızmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten kadın oyuncu kalmadı, Sinem ve Kenan partnerliğini izlemeye hazır ol. :bhr:
YS tam dram değil ya:X İlla vucut açmalarına gerke yok :X Yaşadıklari aşklar ergenlerin ilgisini çekiyorsa ergen dizisidir:A

Kenan haberlerini ben neden göremeiyom(b) yok yok Meryem'i transfer ederiz :F @xemrexxx de rahatlar her yere yamamaya çalişiyor zaten:F

YS tam dram değil ya:X İlla vucut açmalarına gerke yok :X Yaşadıklari aşklar ergenlerin ilgisini çekiyorsa ergen dizisidir:A

Kenan haberlerini ben neden göremeiyom(b) yok yok Meryem'i transfer ederiz :F @xemrexxx de rahatlar her yere yamamaya çalişiyor zaten:F
Aaa evet Meryem boşta, Kenan ile partner olurlar artık. İyi fikir @xemrexxx :A

Aaa evet Meryem boşta, Kenan ile partner olurlar artık. İyi fikir @xemrexxx :A
sinem izin vermez kenanla meryeme :F kenanla hazal kayaya anca izinverir ya da vahide perçin falan :F kocayı zor bulmuş bırakmaz:F