Star Tv'nin Yeni Dizisinden Bilgiler!

Kıskanıyor bence :(
Bence de çok abarttın Çiko. :( çok yeteneklidir Songül.
Gümüş tuttu ve kivancla oynadı. Ama simdi çok Çirkinleşti artik komedi dışında zor oynar
hadsize bak sen 😱 kötü oyuncuymuş sen adriana limaya da çirkin dersin :F
@Çiğdem- e katılıyorum bencede güzel değil
kayıp şehir harun emre kıskandığım falan yok bu sefer fizik düşüncemde maskeli fedai ve beyaz soyda benle aynı düşüncede :kiki::kiki::kiki:

ayyy şimdiden geçmiş olsun bukadar kötü bir oyuncuyu başrole getirebilmek büyük başarı olsa gerek oyunculuğu kesinlikle berbat bir oyuncudur songul ayrıca fizik olarakta çok aşırı yetersiz bir kadın tabikide erkek başrol oyuncusu bulamazlar songulle oynamak için deli olmak lazım popüler erkek oyuncular kabul etmezler başrolu tanınmayan birisini kandırabilirler ama :kiki::kiki:
Alıntı ''Popüler erkek oyuncular kabul etmezler başrolü tanınmayan birisini kandırabilirler '' demişsiniz :kiki:

Ayy sana da yazık :F Pala Remzi'yi bi diziye sokamadın:F
ben ne alaka şimdi .ss

pala bıyıkla songül aynı dizide olursa dizinin sırtı yerine gelmez songül ün yurtdışı popiliği uek yı 3 yıl sürdürdü pala bıyığınkiyle birleşince 5 sezon sürer düşük olsa bile :F

Erkek başrol kim olacak acaba. Songül tamam iyi ancak başrolü bence yapamaz.

ben ne alaka şimdi .ss

pala bıyıkla songül aynı dizide olursa dizinin sırtı yerine gelmez songül ün yurtdışı popiliği uek yı 3 yıl sürdürdü pala bıyığınkiyle birleşince 5 sezon sürer düşük olsa bile :F
Hani MY bitince Çalılık satılacaktı :A OSN neden Çalılığı almamiş?? Bunu bi araştirsana:F

Hani MY bitince Çalılık satılacaktı :A OSN neden Çalılığı almamiş?? Bunu bi araştirsana:F
satan adam 30 ülkeye sattık dedi osn ya da mbc olamdan 30 ülke çıkmaz:A

iffet devam ediyi iffet bitince başlıci merak etme :A deniz çakır şah sultan ile büyük sükse yaptı :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy