Star Tv'den Yepyeni Tanıtım!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Yeni sezona oldukça iddialı şekilde hazırlanan Star Tv'nin bu sezonda da oldukça yıldızı parlayan ünlüler kanalda dizilerde yer alacaklar.

Bu sezon ekrana gelecek olan Kaderimin Yazıldığı Gün, Kurt Seyit ve Şura, Güzel Köylü, Sil Baştan, Medcezir, Reaksiyon ve daha birçok diziyle iddialı bir giriş yapacak olan Star Tv'den bir yeni tanıtım daha geldi.

İşte o tanıtım...

thumbnail_1410079218.jpg

Son düzenleme:
İlginç ama güzel bir tanıtım olmuş. Kardeş Payı'nın hayranlarına da sürpriz olmuştur. Ben de beğenerek izliyorum, ama hiçbir zaman hayranı olamayacağım galiba... :T:

Gerçekten de tüm starlar Star'da olacak. Ama reytinglerlerdeki başarısı önemli olan. Yoksa reklam, afiş hepsi bahane. Bakalım neler olacak? Merakla bekliyoruz... :)

Kardeş Payı'ndaki Hilmi ile Sezai'yi işin içine kattılar, tanıtım daha bir renkli oldu. Şinasi Yurtsever ile Ayhan Taş'ta yine döktürüyor. Star TV, gözüme daha bir iyi geldi. :)

Bu tanıtım çok güzel olmuşş :D
Acun'un gidişi pek sallamayacak starı , piyasa da oyuncu bırakmamışlar :D

ilginç olmuş hedefine ulaşmış dikkat çekiyor reklam kendini izlettiriyor, yalnız star ne yaparsa yapsın kanal d birinci kanal olacak bu sene 😀

Kanal D'nin güzel tanıtımının yanında hiç kalır :F
Güzel olmamış , beğenmedim :)

2 sene önceki gibi resimlerle yapılan bu tanıtım, Kanal D'nin tanıtımından daha çok beğenilecek forumda kesin. Sonuçta Star yani boru değil. :):)

bu sene starla kanal d hangimiz daha kotu tanitim yapariz diye mi yarisiyo kardesim bu ne boyle ya sezai bile kurtaramamis

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919