Medime dizi bırakmıyolar uyarlıycakTwitter'da öyle yazmışlar. En güzel dizileri alıyorlar, ama berbat şekilde uyarlıyorlar.
Medime dizi bırakmıyolar uyarlıycakTwitter'da öyle yazmışlar. En güzel dizileri alıyorlar, ama berbat şekilde uyarlıyorlar.
Yakışır mi yakışmaz mı bilmiyorum ama romantik-komedilerden kendini kurtarması çok iyi. DEK'te kendini kanıtladı, burada da olursa devam ettirir.Demet Özdemir yakışır bu diziye, kendini Gold'un yaz dizilerinden kurtarıp böyle vizyonlu işlerle çalışacak olması iyi oldu, cidden iyi bir oyuncu çünkü.
O zaman Ay Yapım'dan gelen teklif buydu, BKM'nin teklifi de İntibah'tır.
Demetin yerinde olsam ay yapımı kabul etmezdim ogmden sonra düşüş olurYakışır mi yakışmaz mı bilmiyorum ama romantik-komedilerden kendini kurtarması çok iyi. DEK'te kendini kanıtladı, burada da olursa devam ettirir.
Büyük ihtimalle İntibah'tır, çünkü BKM'nin başka işi yok yeni sezon için.
Ya aslında oralarda da iyi işler çıkarıyor da dramda çok daha iyi. Romantik komedi olarak film yapsın artık bundan sonra da.Yakışır mi yakışmaz mı bilmiyorum ama romantik-komedilerden kendini kurtarması çok iyi. DEK'te kendini kanıtladı, burada da olursa devam ettirir.
İyi oldu romantik komediden kurtulduğu öyle tırt senaryolarda heba etmesin kendiniYakışır mi yakışmaz mı bilmiyorum ama romantik-komedilerden kendini kurtarması çok iyi. DEK'te kendini kanıtladı, burada da olursa devam ettirir.
Güzel olma potansiyeli olan bir iş. Umarım şahin tepesi gibi kaliteli çekip bu kaliteye rağmen seyirciyi yakalayamama durumu olmaz
Şahin Tepesi dizisine çok yazık oldu Star yerine Show'a verse belki tutardı Babil'e acımayan kanal bu diziye hiç acımaz bence Star'ın durumu da ortada zatenUmarım sonu da diğer pembe dizi uyarlaması Şahin Tepesi gibi olmaz. Ama bu sefer kanal daha uygun ve kadro da güzel kurulursa sezona damga vurabilir şimdiden merak ettim.
2012'de Pastel Film uyarlayacak haberi çıkmış ama sonrasında rafa kalkmış. Bu yenisi.Yıllardır bi “Hanedan” uyarlaması vardı taa kaç yıl önce de konuşulmuştu ama ses soluk çıkmadı acaba aynı iş mi? Raftan mı indi yenisi mi?
Ay Yapım & Star dizileri güzel oluyor, detayları bekliyoruz.
Bir ara O3 Hanedan diye bir dizi hazırlıyordu. Kerem Deren yazıyordu diye haberleri çıkmıştı. Hatta önceki adı da Gazino'ydu. Benim de aklıma o dizi geldi.Yıllardır bi “Hanedan” uyarlaması vardı taa kaç yıl önce de konuşulmuştu ama ses soluk çıkmadı acaba aynı iş mi? Raftan mı indi yenisi mi?
Ay Yapım & Star dizileri güzel oluyor, detayları bekliyoruz.
Tutmayınca onu da denerler acınacak halde Ay Yapım.
Dizi için Demet Özdemir'e teklif gitmiş. Konuya eklendi.
Demet Özdemir yakışır bu diziye, kendini Gold'un yaz dizilerinden kurtarıp böyle vizyonlu işlerle çalışacak olması iyi oldu, cidden iyi bir oyuncu çünkü.
O zaman Ay Yapım'dan gelen teklif buydu, BKM'nin teklifi de İntibah'tır.
Dallas gibi bir proje bu yaz dizisi ne alaka.
Ay yapımsa tutmazmed iyi uyarlardı...
İyi oldu romantik komediden kurtulduğu öyle tırt senaryolarda heba etmesin kendinidram da çok iyi
Şahin Tepesi dizisine çok yazık oldu Star yerine Show'a verse belki tutardı Babil'e acımayan kanal bu diziye hiç acımaz bence Star'ın durumu da ortada zaten
Demet kabul eder inşAllah ya
Şu sakallı olanı @serhatt oynasın altın kelebek alırBir ara O3 Hanedan diye bir dizi hazırlıyordu. Kerem Deren yazıyordu diye haberleri çıkmıştı. Hatta önceki adı da Gazino'ydu. Benim de aklıma o dizi geldi.
E karşıdaki parlak değil kiŞu sakallı olanı @serhatt oynasın altın kelebek alırçok gerçekçi oynar@Çiğdem empire da da jamal e sürtüyordu bu adam@Dosi @mrt-06 @The_Erinch @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Ekli dosyayı görüntüle 107504
Ha o zaman bunu öldürüp parlağı alsınZengin ayol karşısındaki malikanesi var @serhatt a yeter
Haa bir de çıksın 150 kilo biri
Haa bir de çıksın 150 kilo biriKantarda tartılır artık
Serhat'ı parasızlık bu hale getirdi demekŞu sakallı olanı @serhatt oynasın altın kelebek alırçok gerçekçi oynar@Çiğdem empire da da jamal e sürtüyordu bu adam@Dosi @mrt-06 @The_Erinch @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Ekli dosyayı görüntüle 107504
Evet evet tam da o diziydi, iyi hatırlattın. Farklı projeymiş demekkiBir ara O3 Hanedan diye bir dizi hazırlıyordu. Kerem Deren yazıyordu diye haberleri çıkmıştı. Hatta önceki adı da Gazino'ydu. Benim de aklıma o dizi geldi.
Düşünülür.Şu sakallı olanı @serhatt oynasın altın kelebek alırçok gerçekçi oynar@Çiğdem empire da da jamal e sürtüyordu bu adam@Dosi @mrt-06 @The_Erinch @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Ekli dosyayı görüntüle 107504
Artar bile.Zengin ayol karşısındaki malikanesi var @serhatt a yeter
Beni iyi tanımışsınız.Ha o zaman bunu öldürüp parlağı alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?