Star TV'den Sürpriz Hamle!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
thumbnail_1432808992.jpg

Türkiye'nin önde gelen kanallarından Star TV'den sürpriz bir hamle geldi!

Salı akşamı ekrana gelen son bölümü "Cumhurbaşkanı Özel" programının yayınlanması nedeniyle yarıda kalan Kaderimin Yazıldığı Gün'ün 31. bölümünün tamamı bu akşam izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı diziyi yarıda kesmesiyle izleyicilerden bol bol eleştiri alan Star TV'nin bu şaşırtıcı hamlesiyle reytinglerde aradığını bulup bulmayacağı ise merak konusu.

Kaderimin Yazıldığı Gün, yarıda kalan son bölümü ile bu akşam 20.30'da Star TV'de!

Son düzenleme:
hiç yayınlamamaktansa en azından yarısını yayınlamışlar bence güzel bişi.. 1 hafta beklemek zorunda kalınmamış işte.. Çok ŞÜKÜRSÜZSÜNÜZ !! Kusura bakmayında.. Gerçi ben K.Y.G. yani bu diziyi izlemiyorum ama sevdiğim izlediğim takip ettiğim bir dizim için böyle bir şey yapılsa durum söz konusu olsa ben sevinirdim 😉

Başka bir günde yayınlanması fazlasıyla riskli,keşke gelecek hafta kendi gününde yayınlasalarmış,dizi için talihsiz bir durum.

Zaten her bölüm aynı şey oluyor, söylemeseler fark edilmezdi. :D

Ayrıca belki kaderi bu hafta Perşembe yazıldı? İlla her hafta Salı mı yazılacak kaderi? .ss

Ne sürprizli kanal, bize küçük sürprizler yaparak bizi coşturuyor. Özellikle bu tür sürprizleri hiç doğumgünümde bile görmedim. :(

Ne sürprizli kanal, bize küçük sürprizler yaparak bizi coşturuyor. Özellikle bu tür sürprizleri hiç doğumgünümde bile görmedim. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy