Star Tv Salı Akşamlarını Almaya Kararlı

karadayıya gücü yetmedi alev alevde medet umuyor kreys :))

nafile çaba her güne bir karadayı lazımki macunun fişi çekilsin :))

baksana bu haftaki reytinglere yada geçen haftaya bak karadayı nasıl macunu kevgire çevirmiş :))

- - - Ekleme - - -

ikinciliği alırsanız çiftetelli oynayın fazlasını beklemeyin hayal olur :))

acun ezip geçti karadayıyı bir hafta totalci bir hafta ab ci oldun bu hafta iki gruptada o ses ezip geçiçek :d

birinci olacak destere kabullen artık :d

ikinciliği alırsa büyük başarı :)

destere sen ciddi ciddi mi yazıyorsun yoksa sinir etmek için mi
20 Dakika büyük bir merak ve heycanla bekleniyor rakiplerinin durumuda ortada yani sen hala ikincilik büyük başarı diyorsan intikam içinde üçüncülük büyük başarı olur

20 Dakika büyük bir merak ve heycanla bekleniyor rakiplerinin durumuda ortada yani sen hala ikincilik büyük başarı diyorsan intikam içinde üçüncülük büyük başarı olur

intikam ilk 10 a giremez

20 dakika zirvede olacak orası kesin

İlk bölümüyle 1. olabilir mi orası meçhul.

Ama ilerleyen bölümlerde zirveye oynar. Tabi dizi fragmanlar kadar berbat olmazsa. :D

İlk bölümüyle 1. olabilir mi orası meçhul.

Ama ilerleyen bölümlerde zirveye oynar. Tabi dizi fragmanlar kadar berbat olmazsa. :D

dizinin fragmanları muhteşem ötesi youtube tıklanma rekorlari kırıyor berbat biü fragmanlarından 55465456465 kat daha kaliteli

iki gruptada ilk ikiyi kapatıcak bu fragmanlar büyük ilgi gördü ve hepsi aşırı derecede beğenildi bunlar gerçekler ..!

Fragmanlar harika ötesi iki gruptada ilk ıkıyı kapatarak zirvede yer alacaktır 20 Dakika Dizisi ay yapım en iyi dizisi ve en kaliteli fragmanlar 20 Dakika Da Ay Yapımın

Tamam kötü bir şey demedim kreys kızma. :D

Zaten ben de izleyecem diziyi. :D Salı gününe gelmesi iyi oldu. Salı günü boştu benim için.

ciddi yazıyorum

bunu dememin nedeni öbgz nin kemikleşmiş 9 civarı seyircisi

yani öbgz dahada aşağı inmez bitene kadar o açıdan yanlış güne geldi 20 dakika :)

birinci olurda mutlu olursan ne ala ..

ama bence ikincilik büyük başarıdır 20 dakika için ..

intikam için ise geçmiş tecrübeler şunu gösteriyorki perşembenin yeni sultanı olacak beren :))
ne mutlu bize:)