Star TV, Prime Time'de En Çok İzlenen Kanal Oldu, Binasında Pastalar Kesildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyi üçüncü kanal star tüm gündede atv geçti prime time de reyting şampiyonu oldu liste yalan söylemez

Total-Tüm günde Star 3. En çok izlenen kanal sıralaması da bu gruba göre yapılıyor. Star en çok izlenen 3. kanal...

Endgame nedir bu Star karşıtlığı.

Adamlar 1. oldu bırak da kutlasınlar.

Endgame nedir bu Star karşıtlığı.

Adamlar 1. oldu bırak da kutlasınlar...

Kutlasınlar elbette, ben olsam ben de kutlardım, prime-time önemli bir saat, para da o saatte dönüyor. Ama yanlış habere karşıyım, haberi de değiştirecekler sanırım birazdan, o zaman rahatlayacağım.

Herkes kendini öne çıkarmak için bu tür haberler yazar sitesinde ama bu objektif ve doğru olmaz, biz de aynı hatayı sürdürmeyelim...

Şimdi Kanal D'nin sitesine baksak o da birinci biziz, kaç reyting fark attık falan demiştir, o da yanlış, bu da yanlış...

Zaten Star tv prime-time'da 1.yiz yazmış. Star da suç yok. Dediğin gibi para prime-time'da kazanılır.

Bu haberi açan arkadaş hangi haberi doğru yazmış da bunu yazsın... Kendi çapında post kasıyor işte.

Star anasayfadaki resimde doğru yazmış, bu haberde hata var, ben muhtemelen Star'a yakın bir kaynak yazmıştır diye düşündüm...

Şahısları suçlamayalım, hem doğru değil bu görüş, hem de saygısızlık...

Saygısızlık falan değil. Onların yaptığı saygısızlık. Bu kaçıncı ama. Doğru düzgün haber açmayı öğrenmeli insanlar.

Direkt Kopyala-Yapıştır yapmayla haber eklenmez. Okuyacaksın, mantıksız yerleri düzelteceksin.

mahoni ve lordly i çağırmamışlar mı özellikle mahoni acundan çok çalıştı

@xemrexxx

Seni tarihi süleymanla ibrahim'in uçkurundan ibaretmiş gibi anlatan, zar zor 10 reyting alan Muhteşem Yüzyıl'ın kutlamasına çağırmışlar öyle duydum...

Maclar bittikten sonra anca cerez yerler

Yine iyi giderler aslında, acaba maçlar ne zaman bitiyor ? Kasımda'da birinci olurlar, 3 maç varmış...

Kanal D atak yapamadığı için Star'ın düşüşünü bekleyecek, bu da çok mümkün değil, Monk'u başlatsalar belki reyting görürler, diğerleri iş yapmaz...

@xemrexxx

Seni tarihi süleymanla ibrahim'in uçkurundan ibaretmiş gibi anlatan, zar zor 10 reyting alan Muhteşem Yüzyıl'ın kutlamasına çağırmışlar öyle duydum...
çağırısnlar ab de özeti bile geçilmeyen totalde 2. olan bazı örümcek beyinli muhafazakar kesmi darmadağın etmiş dizi kutlanmlaı

- - - Ekleme - - -

gs ile fb ne zaman elennirse o zman biter maçlar

Maclar olmasa bi muhtesem bi o ses bi de yetenek digerleri fos..
Ama dedigin gibi kanal d bu sezon persmbe ve pzt cok iyi yapimlar yapsaydi kesin uzun ara farkla 1. Olurdu.. Ama yapicagi diziler genclik yada komedi tarzi degildi salon tarzi dram.. Olsaydi keske..

çağırısnlar ab de özeti bile geçilmeyen totalde 2. olan bazı örümcek beyinli muhafazakar kesmi darmadağın etmiş dizi kutlanmlaı

Aaa pardon öyle bir parti yokmuş, tühh.

Tarihi bile yalan dolanla anlatan bir dizinin böyle bir yalan duyuruda bulunması doğal.

Acun ve MY haftanın 4 günü oluyor zaten, 4 gün açık ara zirvde kalıyor.
Star da kalan 3 günü maçla dolduruyor, Dila'nın da azıcık yükselişi var, şu an Star çok avantajlı yani...

Kanal D ise düşüş trendinde, pazartesi A/B kayboldu, salı BİÜ'nin gelmesiyle ikinci kanal olacak gibi, çarşamba-perşembe zar zor ikincilikte, cuma total'de geride, hafta sonu da iki-üç olarak gidiyor... Durum Kanal D için kötü şu an için...

Aaa pardon öyle bir parti yokmuş, tühh.

Tarihi bile yalan dolanla anlatan bir dizinin böyle bir yalan duyuruda bulunması doğal.

yalan dolana her yerden ödül yağıyor aldıkları ödüllerle kutlalrlar öyle kıytırık partilere gerek yok

- - - Ekleme - - -

biü okadar da i,ş yapmaz bence

yalan dolana her yerden ödül yağıyor aldıkları ödüllerle kutlalrlar öyle kıytırık partilere gerek yok

Ahh ah o ödüllere doğru yerlere gitse keşke.

Ödülleri verenler yamuk, ödüllerin de yamuklara gitmesini hoş karşılıyorum.

muhteşemin a b reytinglerini kıskananlar en yakın çatlama merkezlerine gitmeleri önemle rica olur AB 13.5 ÖZETİ 10 LODLY YİNE BİRİ SENİ GAZA GETİRMİS BELLİ AÇIK ARA ZİRVEDE ÖZETİ BİLE 10

Ahh ah o ödüllere doğru yerlere gitse keşke.

Ödülleri verenler yamuk, ödüllerin de yamuklara gitmesini hoş karşılıyorum.
senden iyibildikleri kesin sen daha ne olduğunu bilmeden yalan dolan diyorsun
Allsh bilri kanuninin 13 çocuğunu da leylekler getirdi dersin neyse konu dışına çıkma konuya dön sataşacak başkasını bul 15 dk sonra dersim var

muhteşemin a b reytinglerini kıskananlar en yakın çatlama merkezlerine gitmeleri önemle rica olur AB 13.5 ÖZETİ 10 LODLY YİNE BİRİ SENİ GAZA GETİRMİS BELLİ AÇIK ARA ZİRVEDE ÖZETİ BİLE 10

Lordly'i kendi tarafaına çekmeye çalışma mahoni, MY'yi sevmiyor işte, istersen siz artık düşman olun, sonuçta senin dizine laf ediyor, sen dizine laf edileni affetmezsin pek.

mahoni seni başından beri takip ediyorum, bir sorunum da yok seninle ama Star fanatikliğini bırakmalısın, olmuyor böyle...

star takımında endgame senide görmek istiyoruz STARLI GÜNLER