Star TV Dizisinde Saat Değişikliği

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
Başrollerini Emre Kınay, Dilara Gönder ve Sergen Yalçın'ın paylaştığı Sil Baştan dizisinde saat değişikliğine gidildi. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen reytinglerde bekleneni veremeyen dizi bu haftadan itibaren 22:00'de ekranlara gelecek.

Dizinin reytingleri artmazsa erken final yapacağı konuşuluyor.

Sil Baştan yeni bölümüyle Cumartesi 22:00'de Star TV'de.

Sil-Ba%C5%9Ftan-Oyuncular%C4%B1-Kadrosu.jpg

Bitmeli artık...zaten öncede de demiştim.star hata yaptı bunu almakla.cumartesi günü güzel köylü gelsin çarşamba da paramparça

Bitmeli artık...zaten öncede de demiştim.star hata yaptı bunu almakla.cumartesi günü güzel köylü gelsin çarşamba da paramparça
Haklısın gerçi Güzel Köylü çarşamba günü iyi gidiyor. Ama Cumartesi yayınlansa Çarşamba da Paramparça olursa gayet güzel olur.

Kaçıncı bölümde şuan bilmiyorum ama ilk iki bölümü eğlenceliydi. Ancak bellibaşlı ciddiyetle yazılsaydı bu oranlardan daha iyi alırdı dizi. Yeni saatinde de pek toparlanmaz gibi.

Maalesef daha iyi gideceğini sanmıyorum. Benim de can sıkıntısından izlediğim bir dizi, bu yüzden bitmesini istemem. Ama durum onu gösteriyor gibi. Birkaç haftaya kadar Paramparça gelir oraya... :)

2. bölümden sonra tam çakıldı bencede Final yapmalı ama bu kadroya yazık bee.:(

gani yine hüsran :A @mrt-06 :A

kanal d duy sesimizi esra dermancıoğlunu maşukanın ablası olarak ulan istanbula kat:Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy