Star TV Beren Saat'in Peşinde!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060

Türkiye'nin en başarılı oyuncularından Beren Saat peşinden koşturmaya devam ediyor. 1 yıldır ekranlarda olmayan Beren Saat birçok dizi ve filmden teklif alırken kanallarda güzel oyuncunun peşinde. Star TV'den gelen son teklif ise dusak uçuklattı çünkü gelen teklif açık çek şeklinde ve değerini Beren Saat belirleyecek.

Türkiye'de büyük ses getiren ve başta Ortadoğu olmak üzeri dünyanın birçok yerinde yankı uyandıran dizilerde yer alan güzel oyuncu Beren Saat, TV tarihinde bir ilke imza attı. Kıvanç Tatlıtuğ, Meryem Üzerli ve Emrah gibi sektörün önde gelen isimlerine belli bir ücret karşılığında kanalına bağlayan Star TV bu sefer Beren Saat'e teklif götürdü. Star TV güzel oyuncuya kanalın yüzü olması için açık çek teklifinde bulundu ve kanal yönetimi güzel oyuncuyu astronomik rakamlar karşılığı ekranlara döndürmeyi planlıyor.

Şu sıralar başrolünde olacağı 9ON adlı filmin çekimlerde bulunan Beren Saat'in Star TV'nin bu teklifi değerlendireceği konuşuluyor.

Son düzenleme:
Kanal D'nin yüzü o Star'a yakışmaz.
Kanal D'de görmek isterim kendisini.

Beren donsunde hangi kanalin yuzu olursa olsun farketmez)

Ben Beren'in Star TV'de olmasını isterim şahsen. Zaten teklifi etmiş kanal umarım düzgün bir senaryo ile Star TV'de yayınlanır dizisi.

Yalnız teklif harbiden fena. Yani star dediğin isme zaten böyle bir teklif yapılır. Star TV'ye kanım kaynıyor şuan.

Neyse Beren'inden tepkileri bekliyoruz.

beren çocuk yapıcam demiş kısa sürede kabul etmez gibi

Teklif gerçekten de çok iyi görünüyor, kabul etmeli bence. Kabul etsin ve Kanal D de çatlasın istiyorum...

Umarım teklifi kabul eder, çok özletti kendini. Güzel bir projeyle izleyici karşısına çıksın, o bize yeter. Hayırlısı...

Star Kıvanç'tan sonra Beren'i de yuvasından koparmaya çalışıyor demek. 😡

Tabii Beren Star'a geçmek isterse haklı sonuçta Kanal D Kurtlar Vadisi Pusu'yu transfer ederek Beren'e ayıp etmiş oldu. Kendisini nerde olursa olsun izlerim zaten bir an önce ekranlara dönmesini bekliyoruz.

Star TV - Ay Yapım - Beren Saat - Kıvanç Tatlıtuğ. Ortaya güzel birşey çıkabilir mi çıkar bekliyoruz

Beren Saat'in yeri Kanal D'dir ve Beren Saat yuvasından kaçmaz.

bence beren saat star tv de olmalı , zaten kanal d perşembe kvp getirerek berene darbe vurdu bir nevi , star tv zaten kaliteli bir kanal
perşembenin sultanı yakında Star da

@sokak sanati

bence beren saat star tv de olmalı , zaten kanal d perşembe kvp getirerek berene darbe vurdu bir nevi , star tv zaten kaliteli bir kanal
perşembenin sultanı yakında Star da

@sokak sanati

Tamamen katılıyorum. Kanal D'ye çok emek verdi beren ama Kanal D'nin durumu kritik şuan. Umarım Star'ımın teklifini kabul eder.

aynen bakalım ne olacak , yalnız şaka maka star tv tüm yıldızları topluyor fark ettin mi ?

Benim sevdiklerimi topluyor genelde.
Kıvanç, Nurgül, Serenay, Özcan'ıda severiz ama Beren tam oldu. Meryem'de iyidir pek yıldız sayılmaz ama sonuçta 2 milyonluk oyuncu bir değeri var.
AMa birde Beren'i alsa.

Benim sevdiklerimi topluyor genelde.
Kıvanç, Nurgül, Serenay, Özcan'ıda severiz ama Beren tam oldu. Meryem'de iyidir pek yıldız sayılmaz ama sonuçta 2 milyonluk oyuncu bir değeri var.
AMa birde Beren'i alsa.
meryem cepte zaten , eğer berende ikna olursa varya star süper olur
zaten kanal d ,atv ,pek iyi değiller direk 1.oynar