Star Tv 2012-2013 Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı

Fikir guzel müzik ve cocukların Acun maskesi takması dısında

cumartesi pazar acunu izleyecegim çarsamba muhtesem yüzyıl salı babalar ve evlatlar pazartesi the vampir diars cuma dila hanım hafta içi hergün beni affet

salı günleri sampiyonlar ligi maçlari bide
Valla Kreys senin keyfine diyecek yok. Kumanda kullanmıyorsun. Star Tv Full 7/24. Siyah beyaz ekran farketmez, kumanda affetmez
Kumanda uzakta kalınca bile kalkıp almana gerek yok.

Yalnız garip olan şu. Geçen sezon Cumartesileri İffet, pazarları sinema izliyordun. İffet yayınlanmasa bile Acun izlemiyordun. Sürekli kötülüyordun. Nereden geldi bu Acun sevgisi? Hayır geçen sezon dediğim de Haziran ayı

tek bırsey 6 harflı

sanane ?

Stara geçti yha adam king oldu

tek bırsey 6 harflı

sanane ?
O zaman bana fanatik demeyeceksin. Sezarın hakkı sezara. Kanal D rakipsiz diye savunmam fanatiklik mi? Star Kanal D gibi 365 günün 308ni zaferle bitirseydi imzana yazardın herhalde. Başarıyı tebrik etmeyi başarmalısın. Ben sevdiğim yapım olsa onu Yaban Tv`de bile izlerim. Sırf Stara geçti diye izleyen sensin

Son düzenleme:
beklediğim gibi kötü olmuş tanıtım hürreme rağmen kötü o derece yani

uzun uazınca noçuoki bos bos konusuon hala bı kıyaslama alıntı yapmayın dıom hala yapıon anlama problemınmı var fıkır bellı ettım bosa post kasma

Çok kötü olmuş zaten bana bu sene maclar haricinde birde o ses starı açmam hep bayan dizileri kanal d güzeldi tanıtımı mesela emekte pek yok bu tanıtımda

hayatımda böyle kötü, berbat bi faragman görmedim bide show'un zaten.. özentisizlkte yarışa girmişler bunlar.. hiç beğenmedim.

Ya Show TV'ninkini tanıtımdan sayanlar var.10 dk.'da adamlar dizilerinin fragmanlarını birleştirmişler.
Bence tanıtım müziği çok hoş ama Star'a bu tanıtım yakışmadı.