Aynen.Vay be demek zamanında Kanal 7 için bile dizi yapmış.![]()
Aynen.Vay be demek zamanında Kanal 7 için bile dizi yapmış.![]()
İzlemediğim için bilgim yok pek.Yok artık. Gelinim Mutfakta Çiğdem değil mi ilk yarışmacı? 😱
Evet, o galiba. 😱Yok artık. Gelinim Mutfakta Çiğdem değil mi ilk yarışmacı? 😱
Napıyım ben öyle programları, tutsun tutmasın ne kadar umrumda.Bunun yerine o saatte Fulya ile Umudun Olsun'u izle.En azından "tutmayacağım" diye bağıran bir programı izlememiş olursun.
![]()
Ay Yapım geçmişe dönüşe oynuyor. Medyapımın Şöhret Kafası gibi projeler yaparsa yakında şaşırmam.Bu formatı zamanında Kanal D için Ay Yapım çekmiş.Tutacağını hiç zannetmiyorum. Star Tv batmaya oynuyor. Çok yakında el değiştirir.
O ve Yaşım Kaç çok iyiydi, ama tutmamıştı.Ay Yapım geçmişe dönüşe oynuyor. Medyapımın Şöhret Kafası gibi projeler yaparsa yakında şaşırmam.
Son 3-4 senedir doğru dürüst tutturabildiği dizi yok. Eskiden tüm star dediğimiz oyuncular Ay Yapım harici bir yapım şirketi ile çalışmazdı ancak şimdi o isimlerin hepsi başka yapım şirketlerine yöneldiler. O marka değerini koruyamadı şirket. Eğer birkaç sezon daha böyle kötü giderse zaten senede 1 dizi anca yapar hale gelir. Ondan sonra yeniden kanallara sabah kuşağı programları, yarışmaları hazırlamaya başlar.Ay Yapım geçmişe dönüşe oynuyor. Medyapımın Şöhret Kafası gibi projeler yaparsa yakında şaşırmam.
Rica ederim @Emre Ozansoy . Star tv insatgramda durum yapmıştı.Ordan gördüm.🙂Çakma Televizyoncu demişti zaten, demek doğru çıktı. Teşekkürler @Mircan Saye![]()
Kanalın Instagram hesabını bende takip ediyorum, görmüştüm hatta bunu ama dikkat etmeden geçmişim. Yazdığın çok iyi oldu o yüzden.Rica ederim @Emre Ozansoy . Star tv insatgramda durum yapmıştı.Ordan gördüm.🙂
Aynen abi, onun yeni sürümü.Milattan Önce Kanal 6 damıydı atıyor olabilirim.
Süpermarketli bir yarışma vardı ; onun yeni sürümü galiba
Aynen Kanal 6'da vardı.O aklıma geldi zatenMilattan Önce Kanal 6 damıydı atıyor olabilirim.
Süpermarketli bir yarışma vardı ; onun yeni sürümü galiba
Rica ederim @Emre Ozansoy .🙂 İzlemeyi düşünüyorum. Umarım güzel bir formattır.