Star Acun`u da Alıyor !

Acun showda kalır bence ya kaç kere böyle haber çıktı yalan oldu

acun piyasanın en önemli etkeni şuan. atv ve stara giderse onları birinci yapabilir aynı şekilde kanal dye giderse kanal d geçilmesi imkansız bi kanal olur.

Star TV'nin Acun Ilıcalı'yı kadrosuna kattığını düşünelim. Star TV kanalı birçok yeni yapım çıkartacak yani Acun'u kadroya katmalarıyla yayın akışı çok fazla abartılı olacak yani birçok yapımın yayınlanması aksayabilir. En azından ATV'ye giderse daha rahat yayın yaparlar. Acun'un Show TV'den ayrılmasının hata olduğunu düşünüyorum. Orada yakaladığı rahatlığı başka kanallarda yakalayamayabilir yani bu bir gerçek.

Haber medyatava'nın yine ilgi çekmek için sallamış, Star'a geçeceğine ihtimal vermiyorum. :)

Acunun Showdan gitmesi hata. Ödemelerinin yapılmadığı haberide yalan. Çünkü Acun hepsini Ekim ayında peşin aldı. Hatta Show TV 121 Milyon vermişti kalsın diye. Ve şu an haberlerde ödemelerin yapılmadığı söyleniyor. Bu resmen kazık atmaktır. Show TV en başında vermişti parayı. Çünkü yine böyle haberler çıkmıştı geçen sene ve o yüzden peşinen vermişti parayı. Şimdi neden birden ödeme yapılmadı biz ayrılıyoruz diyor anlamadım. Acunda iftira konusunda Merveyi geçti.

toplama kampı acundan olsun puhaha :d 12 reyting total ve abde hafta sonu gün birinciligi ikinciligi kesin puhaha :d çarsamba cumartesi pazar king salida sudan bıkmıs balıklar 2.ci olur show tv nallari diker

haber dipnot.tv de büyük ihtimal acun sözlesme yapmicakmis hbertürk yorumlari okudum bir iki hafta once acunla star üst yoneticileri konusma yapmis büyük ihtimal star alacak gibi :D

- - - Ekleme - - -

bu arada acun yalan olsa çoktan yalanlamıstı merve olayinda aninda cevapladi :D

Show'dan ayrılacağını sanmıyorum. Ayrılsa da %99,9 Star'a geçer zaten. Çünkü Acun'un para hırsını ancak Ferit karşılayabilir. :d

Ayrıca ikisi de illüminatici. Tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş olacak. :D

toplama kampı acundan olsun puhaha :d 12 reyting total ve abde hafta sonu gün birinciligi ikinciligi kesin puhaha :d çarsamba cumartesi pazar king salida sudan bıkmıs balıklar 2.ci olur show tv nallari diker

haber dipnot.tv de büyük ihtimal acun sözlesme yapmicakmis hbertürk yorumlari okudum bir iki hafta once acunla star üst yoneticileri konusma yapmis büyük ihtimal star alacak gibi :D

- - - Ekleme - - -

bu arada acun yalan olsa çoktan yalanlamıstı merve olayinda aninda cevapladi :D

acun hersene boyle transfer haberi cikarir fiyati artirirma plani iste. acunun showdan ayrilmasi acuna darbe vurur kurtlar vadisi gibi yavas yavas kan kaybeder. tas yerinde agirdir