reyting tutarsa sezon finaline kadar sürer ve cumartesi yayınlıcam ama biraz geç başlıcak aradan 15 gün geçecek 15 gün geçtikten sonraki cumartesi yayınlanıcak@pompy kaç bölüm sürecek
reyting tutarsa sezon finaline kadar sürer ve cumartesi yayınlıcam ama biraz geç başlıcak aradan 15 gün geçecek 15 gün geçtikten sonraki cumartesi yayınlanıcak@pompy kaç bölüm sürecek
hahahahah öksürük tuttu senin yüzünden beniii hahahahYıldırmn şeyinde bomba patlatr
Benim programım olduğu sürece az reyting alırsın bencereyting tutarsa sezon finaline kadar sürer ve cumartesi yayınlıcam ama biraz geç başlıcak aradan 15 gün geçecek 15 gün geçtikten sonraki cumartesi yayınlanıcak
bence bu ad ön yargı adından daha iddalıBenim programım olduğu sürece az reyting alırsın bence
Yıldırım kızıyor ama sanabence bu ad ön yargı adından daha iddalı
Hayr dizi adı kullanmak yasak@mrt-06 yasak değil mi kanal adı kullanmak?
Öyle olur kesinhahahahah öksürük tuttu senin yüzünden beniii hahahah
zaten böyle projem vardı sen hatırlıyorsun biraz erteledim bahaneyleHayr dizi adı kullanmak yasak
Hayırlı olsun dizin o zamanzaten böyle projem vardı sen hatırlıyorsun biraz erteledim bahaneyle
istersen eski dizilerime bak hepsi sihirli annem protestosu yaptılar oyüzden senaryo bölümünde kısııtlamaya gidildi hedefim forumda sihirli annemi tutturup reklamı yaptırmaktı ama sonucunda protesto çıktı
Mrt-o6 söyle onlar hallederler , ben senin yanındayımsen de mi?
mrt-06 fanlık yaptığı kanalı ben çok seviyorum onlar sadece Atatürkçülüklü bir dizi başlattılar Tns de ceza verdiMrt-o6 söyle onlar hallederler , ben senin yanındayım
Show tv mi ?mrt-06 fanlık yaptığı kanalı ben çok seviyorum onlar sadece Atatürkçülüklü bir dizi başlattılar Tns de ceza verdi
sen hiç TShow tv mi ?
sen hiç Türkün uzayla imtihanı dizisini duymadınmı hem bu hepsi çaylak üyelere ksııtlama bile stardan dolayı geldi sebep ben sihirli annemi yazıyormuşum çaylaklar oyüzden konu açmasınlar saçma sapan yazıyorlar diyeShow tv mi ?
Anladım bence bu dizin kaldırılır yayından gibime geliyorsen hiç T
sen hiç Türkün uzayla imtihanı dizisini duymadınmı hem bu hepsi çaylak üyelere ksııtlama bile stardan dolayı geldi sebep ben sihirli annemi yazıyormuşum çaylaklar oyüzden konu açmasınlar saçma sapan yazıyorlar diye
neden gerekirse adını değiştirebilirim ama yasak değilAnladım bence bu dizin kaldırılır yayından gibime geliyor