"Stalker" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

Off off off Maggie Q yine ortaliği kasıp kavuracak anlaşilan
Maagie için başlayacam bu diziye ama diğer amca için başka bir konu da daha dolaylı yoldan ugursuz demiştim
AHS'de ilk sezon oynadı bekleneni veremedi dizi ama 3.sezonda çıktı dizi şaha kalktı her anlamda
Hostage diziside kalktı

Neyse Maggie'ye geri dönmek istiyorum
Maggie'yi ilk kez [HASHTAG]#Nikata[/HASHTAG] ile izzlemiştim. [HASHTAG]#Nikita[/HASHTAG] 'da zaten CBS için yapılıyordu ama CBS'de o zamanlar yayın akişinda yer kalmadiği için CW'ye vermişti. CBS Maggie'den vazgeçmemiş anlaşilan
Umarım dizi tutar ama o amca ölsün dizide

Following'in yapımcısı olması diziyi ilk sezon çok güzel sırtlar ama ikinci sezonunda napar bilemedim
[HASHTAG]#Following[/HASHTAG] 'i gördük

Dİzideki elemanlar idare eder cinsten. Bu arada @Çiğdem- her bölüm suç işlenecektir ama bu suçu tek bir kiş yapıcaktır #Following'te oldugu gibi. Seni ne kadar çeker bilemedim

@sokak sanati ilk sezonu birlikte götürebiliriz #Following'te oldugu gibi

En uzun yorumum oldu heralde

İzlediğin dizi bölümlerine bile bu kadar yorum yapmıyorsun, helal olsun.

Eğer ilk bölüm falan yayınlanırsa beni etiketle unutmayalım.

Başrolde ablayı bende tuttum.Ryan'dan daha iyi bir polistir kesin.Daha sempatik şuanlık.

Fragman hoşuma gitti, ilk bölümüne bakabilirim.

tek sezonda kaldırıldımı almost ?
evet şaka gibi yaa almost iptal edildi
polisiye sevmiyordum ama sevdiklerimde hep bitiyor sadece 2 polisiye seyrettim mob citiy ve almost human ikiside ilk sezondan bittiler

şimdi bunu kestirdim gözüme bakalım 🙂🙂

fragman ilgimi çekti hareket ve tempo var bunlar bana yeter gerçi ben polisiye dizileriinde uğursuzluk getiriyorum 2 tane izledim sadece mob citiy ve almost human ikiside ilks ezondan kalktılar ilgimi çeken polisiye ilk sezonda bitiyor hahaha gözüme bu diziyi kestirdim bu seferde

Yok dizi biterse üstüne alınma şu polis adamın ugursuzlugudur dersin

@Forumdash @sokak sanati @berkann @Çiğdem-

Dizi 3-4 gün sonra başlayacak ve eleştirmen yorumları inanılmaz kötü. Bu kadar kötü eleştiri alan dizi ilk kez görüyorum.

100 üzerinden 14 eleştirmen ortalaması, evet 14.
Ona nerden bakıyorsun abi
Yazık oldu Nikita'ya

Metacritic.

Daha 4 kişi elekştirmiş taş çatlasa 50+ alır zaten
O adam başrol olduktan sonra çok bile
Dört kişi daha ama yine de geneli belli eder. Bence taş çatlasa bile 30'u geçemez.

Zaten o başrol adamdan hayır gelmeyeceği belliydi. Ama Following yapımcısı diye bekliyorduk. Neyse bekliyoruz hala.