Off off off Maggie Q yine ortaliği kasıp kavuracak anlaşilan Maagie için başlayacam bu diziye ama diğer amca için başka bir konu da daha dolaylı yoldan ugursuz demiştim AHS'de ilk sezon oynadı bekleneni veremedi dizi ama 3.sezonda çıktı dizi şaha kalktı her anlamda Hostage diziside kalktı
Neyse Maggie'ye geri dönmek istiyorum Maggie'yi ilk kez [HASHTAG]#Nikata[/HASHTAG] ile izzlemiştim. [HASHTAG]#Nikita[/HASHTAG] 'da zaten CBS için yapılıyordu ama CBS'de o zamanlar yayın akişinda yer kalmadiği için CW'ye vermişti. CBS Maggie'den vazgeçmemiş anlaşilan Umarım dizi tutar ama o amca ölsün dizide
Following'in yapımcısı olması diziyi ilk sezon çok güzel sırtlar ama ikinci sezonunda napar bilemedim [HASHTAG]#Following[/HASHTAG] 'i gördük
Dİzideki elemanlar idare eder cinsten. Bu arada @Çiğdem- her bölüm suç işlenecektir ama bu suçu tek bir kiş yapıcaktır #Following'te oldugu gibi. Seni ne kadar çeker bilemedim
@sokak sanati ilk sezonu birlikte götürebiliriz #Following'te oldugu gibi
En uzun yorumum oldu heralde
Neyse Maggie'ye geri dönmek istiyorum
Following'in yapımcısı olması diziyi ilk sezon çok güzel sırtlar ama ikinci sezonunda napar bilemedim
Dİzideki elemanlar idare eder cinsten. Bu arada @Çiğdem- her bölüm suç işlenecektir ama bu suçu tek bir kiş yapıcaktır #Following'te oldugu gibi. Seni ne kadar çeker bilemedim
@sokak sanati ilk sezonu birlikte götürebiliriz #Following'te oldugu gibi
En uzun yorumum oldu heralde