"Stalker" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

Off off off Maggie Q yine ortaliği kasıp kavuracak anlaşilan :X Maagie için başlayacam bu diziye ama diğer amca için başka bir konu da daha dolaylı yoldan ugursuz demiştim :X AHS'de ilk sezon oynadı bekleneni veremedi dizi ama 3.sezonda çıktı dizi şaha kalktı her anlamda:X Hostage diziside kalktı:F

Neyse Maggie'ye geri dönmek istiyorum:X Maggie'yi ilk kez [HASHTAG]#Nikata[/HASHTAG] ile izzlemiştim. [HASHTAG]#Nikita[/HASHTAG] 'da zaten CBS için yapılıyordu ama CBS'de o zamanlar yayın akişinda yer kalmadiği için CW'ye vermişti. CBS Maggie'den vazgeçmemiş anlaşilan:X Umarım dizi tutar ama o amca ölsün dizide:F

Following'in yapımcısı olması diziyi ilk sezon çok güzel sırtlar ama ikinci sezonunda napar bilemedim:X [HASHTAG]#Following[/HASHTAG] 'i gördük:(

Dİzideki elemanlar idare eder cinsten. Bu arada @Çiğdem- her bölüm suç işlenecektir ama bu suçu tek bir kiş yapıcaktır #Following'te oldugu gibi. Seni ne kadar çeker bilemedim:X

@sokak sanati ilk sezonu birlikte götürebiliriz #Following'te oldugu gibi:X

En uzun yorumum oldu heralde:F

Off off off Maggie Q yine ortaliği kasıp kavuracak anlaşilan :X Maagie için başlayacam bu diziye ama diğer amca için başka bir konu da daha dolaylı yoldan ugursuz demiştim :X AHS'de ilk sezon oynadı bekleneni veremedi dizi ama 3.sezonda çıktı dizi şaha kalktı her anlamda:X Hostage diziside kalktı:F

Neyse Maggie'ye geri dönmek istiyorum:X Maggie2yi ilk kez [HASHTAG]#Nikata[/HASHTAG] ile izzlemiştim. #Nikita'da zaten CBS için yapılıyordu ama CBS'de o zamanlar yayın akişinda yer kalmadiği için CW'ye vermişti. CBS Maggie'den vazgeçmemiş anlaşilan:X Umarım dizi tutar ama o amca ölsün dizide:F

Following'in yapımcısı olması diziyi ilk sezon çok güzel sırtlar ama ikinci sezonunda napar bilemedim:X [HASHTAG]#Following[/HASHTAG] 'i gördük:(

Dİzideki elemanlar idare eder cinsten. Bu arada @Çiğdem- her bölüm suç işlenecektir ama bu suçu tek bir kiş yapıcaktır #Following'te oldugu gibi. Seni ne kadar çeker bilemedim:X

İzlediğin dizi bölümlerine bile bu kadar yorum yapmıyorsun, helal olsun. :D

Neyse Maggie'ye geri dönmek istiyorum:X Maggie'yi ilk kez [HASHTAG]#Nikata[/HASHTAG] ile izzlemiştim. [HASHTAG]#Nikita[/HASHTAG] 'da zaten CBS için yapılıyordu ama CBS'de o zamanlar yayın akişinda yer kalmadiği için CW'ye vermişti. CBS Maggie'den vazgeçmemiş anlaşilan:X Umarım dizi tutar ama o amca ölsün dizide:F

Dİzideki elemanlar idare eder cinsten. Bu arada @Çiğdem- her bölüm suç işlenecektir am.Daha sempatik en azından.a bu suçu tek bir kiş yapıcaktır #Following'te oldugu gibi. Seni ne kadar çeker bilemedim:X

Eğer ilk bölüm falan yayınlanırsa beni etiketle unutmayalım.:D
Başrolde ablayı bende tuttum.Ryan'dan daha iyi bir polistir kesin.Daha sempatik şuanlık.:D

tek sezonda kaldırıldımı almost ?
evet şaka gibi yaa almost iptal edildi :T polisiye sevmiyordum ama sevdiklerimde hep bitiyor sadece 2 polisiye seyrettim mob citiy ve almost human ikiside ilk sezondan bittiler :F
şimdi bunu kestirdim gözüme bakalım 🙂🙂

fragman ilgimi çekti hareket ve tempo var bunlar bana yeter gerçi ben polisiye dizileriinde uğursuzluk getiriyorum 2 tane izledim sadece mob citiy ve almost human ikiside ilks ezondan kalktılar ilgimi çeken polisiye ilk sezonda bitiyor hahaha gözüme bu diziyi kestirdim bu seferde :F

evet şaka gibi yaa almost iptal edildi :T polisiye sevmiyordum ama sevdiklerimde hep bitiyor sadece 2 polisiye seyrettim mob citiy ve almost human ikiside ilk sezondan bittiler :F
şimdi bunu kestirdim gözüme bakalım 🙂🙂

fragman ilgimi çekti hareket ve tempo var bunlar bana yeter gerçi ben polisiye dizileriinde uğursuzluk getiriyorum 2 tane izledim sadece mob citiy ve almost human ikiside ilks ezondan kalktılar ilgimi çeken polisiye ilk sezonda bitiyor hahaha gözüme bu diziyi kestirdim bu seferde :F
Yok dizi biterse üstüne alınma şu polis adamın ugursuzlugudur dersin :F:F

@Forumdash @sokak sanati @berkann @Çiğdem-

Dizi 3-4 gün sonra başlayacak ve eleştirmen yorumları inanılmaz kötü. Bu kadar kötü eleştiri alan dizi ilk kez görüyorum. :D

100 üzerinden 14 eleştirmen ortalaması, evet 14. :D
Ona nerden bakıyorsun abi :X Yazık oldu Nikita'ya :)
Metacritic. :)

Daha 4 kişi elekştirmiş taş çatlasa 50+ alır zaten:X O adam başrol olduktan sonra çok bile :F
Dört kişi daha ama yine de geneli belli eder. Bence taş çatlasa bile 30'u geçemez. :D

Zaten o başrol adamdan hayır gelmeyeceği belliydi. Ama Following yapımcısı diye bekliyorduk. Neyse bekliyoruz hala.:(