Teşekkür ederimÇok sevindim futbol u burdan daha iyi takip edeceğim
Merakla bekliyoruz
Basketbolu da yorumlayacağım onu takip ediyor musunhahaha ben nezaman futboldan konusursam karşımdakıler pis piss gülüyorlar
hiç ağzımı açmıyayım en iyisi ben ama sana programında başarılar
Teşekkür ederimHayırlı olsun iyi program olacağına eminim
Güzel bir program olacak.Tebrikler
Teşekkür ederim agalarımBekliyoruz aga eline sağlık şimdiden.
beşiktaşın basketine babam bakarken bakıyorum ama hiç birşey anlamıyorum firikik atarken baraj kurmuyorlar mesala adam çok rahat atıyor çok yakındanTeşekkür ederim
Basketbolu da yorumlayacağım onu takip ediyor musun
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim agalarım
beşiktaşın basketine babam bakarken bakıyorum ama hiç birşey anlamıyorum firikik atarken baraj kurmuyorlar mesala adam çok rahat atıyor çok yakından
Sporx sitesinden alıntı agaBekliyorum aga yalnız isim ve fotoğraf alıntı galiba
ne glüyorsun beegülme krizine girdim valla evde
Sporx sitesinden alıntı aga
Basketbolun zevki orada iştene glüyorsun beebirde neden kaleci olmuyor boş brakmışlar orayı sürekli gol atıyorlar tamam kaleci olmayabilir oraya ama potanın ortasına tahta gbi birşley olabilir sürekli sağa sola döner falan 🙂🙂🙂
Çiğdem süpersin valla güldürdünne glüyorsun beebirde neden kaleci olmuyor boş brakmışlar orayı sürekli gol atıyorlar tamam kaleci olmayabilir oraya ama potanın ortasına tahta gbi birşley olabilir sürekli sağa sola döner falan 🙂🙂🙂
aman size fikir verende kabahat zatenÇiğdem süpersin valla güldürdünDevam edebilirsin güldürmeye
Şöyle sen bi komedi programı başlatsana forumdaaman size fikir verende kabahat zaten
ben zaten komedi yönünden bir senaryo düşnüyorum 🙂🙂Şöyle sen bi komedi programı başlatsana forumda
Öyle yapmayız ama şöyle sana özel bi program hazırlayabilirim.Mesela ben sana özelden soruları sorarım komedi olarak sende cevap verirsin sonra da yayınlarızben zaten komedi yönünden bir senaryo düşnüyorum 🙂🙂
ama spor programına beni konuk alabilrisin bir gün 4-5 soru sorsan yeter bence reytingleri yükseltir benim cevaplarım
olduuuu işim gücüm yokta milleti kendime güldürücem şuu oklavamın tadına sende bakmak sitiyorsun anlaşılanÖyle yapmayız ama şöyle sana özel bi program hazırlayabilirim.Mesela ben sana özelden soruları sorarım komedi olarak sende cevap verirsin sonra da yayınlarızNe dersin
Yaa Cem Yılmaz gibi falan yaparsın nolucakolduuuu işim gücüm yokta milleti kendime güldürücem şuu oklavamın tadına sende bakmak sitiyorsun anlaşılan
tamamda cem yılmaz rol yapıyor güldürmek iöin bunlar benim gerçek düşüncelerime gülücekler ozaman sinirim atar işteYaa Cem Yılmaz gibi falan yaparsın nolucak
Yani tek program yapmak ister misin komedi programıtamamda cem yılmaz rol yapıyor güldürmek iöin bunlar benim gerçek düşüncelerime gülücekler ozaman sinirim atar iştezaten siz erkekelrle futbol basketbol konusulmuyor 2 birşey analtıyorum hemen kahkaha atıyorlar sizle konusanda kabahat 🙂🙂
aslında ben daha çok dizi senaryosu düşünüyorum komedi yönünden ama program yapmayı hiç düşünmedim becerebilcieğimide düşünmüyorum 🙂🙂Yani tek program yapmak ister misin komedi programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?