Sporx -Yeni Program-

hahaha ben nezaman futboldan konusursam karşımdakıler pis piss gülüyorlar

hiç ağzımı açmıyayım en iyisi ben ama sana programında başarılar

Bekliyoruz aga eline sağlık şimdiden.

Çok sevindim futbol u burdan daha iyi takip edeceğim
Merakla bekliyoruz
Teşekkür ederim

hahaha ben nezaman futboldan konusursam karşımdakıler pis piss gülüyorlar

hiç ağzımı açmıyayım en iyisi ben ama sana programında başarılar
Basketbolu da yorumlayacağım onu takip ediyor musun

Hayırlı olsun iyi program olacağına eminim
Teşekkür ederim

Güzel bir program olacak.Tebrikler
Bekliyoruz aga eline sağlık şimdiden.
Teşekkür ederim agalarım

Teşekkür ederim

Basketbolu da yorumlayacağım onu takip ediyor musun

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim agalarım
beşiktaşın basketine babam bakarken bakıyorum ama hiç birşey anlamıyorum firikik atarken baraj kurmuyorlar mesala adam çok rahat atıyor çok yakından

gülme krizine girdim valla evde

Sporx sitesinden alıntı aga
ne glüyorsun bee
birde neden kaleci olmuyor boş brakmışlar orayı sürekli gol atıyorlar tamam kaleci olmayabilir oraya ama potanın ortasına tahta gbi birşley olabilir sürekli sağa sola döner falan 🙂🙂🙂

Çiğdem süpersin valla güldürdün
Devam edebilirsin güldürmeye

Şöyle sen bi komedi programı başlatsana forumda
ben zaten komedi yönünden bir senaryo düşnüyorum 🙂🙂
ama spor programına beni konuk alabilrisin bir gün 4-5 soru sorsan yeter bence reytingleri yükseltir benim cevaplarım

ben zaten komedi yönünden bir senaryo düşnüyorum 🙂🙂
ama spor programına beni konuk alabilrisin bir gün 4-5 soru sorsan yeter bence reytingleri yükseltir benim cevaplarım
Öyle yapmayız ama şöyle sana özel bi program hazırlayabilirim.Mesela ben sana özelden soruları sorarım komedi olarak sende cevap verirsin sonra da yayınlarız
Ne dersin

Öyle yapmayız ama şöyle sana özel bi program hazırlayabilirim.Mesela ben sana özelden soruları sorarım komedi olarak sende cevap verirsin sonra da yayınlarız
Ne dersin
olduuuu işim gücüm yokta milleti kendime güldürücem şuu oklavamın tadına sende bakmak sitiyorsun anlaşılan

Yaa Cem Yılmaz gibi falan yaparsın nolucak
tamamda cem yılmaz rol yapıyor güldürmek iöin bunlar benim gerçek düşüncelerime gülücekler ozaman sinirim atar işte
zaten siz erkekelrle futbol basketbol konusulmuyor 2 birşey analtıyorum hemen kahkaha atıyorlar sizle konusanda kabahat 🙂🙂

Yani tek program yapmak ister misin komedi programı