Sporx -Yeni Program-

hahaha ben nezaman futboldan konusursam karşımdakıler pis piss gülüyorlar :F
hiç ağzımı açmıyayım en iyisi ben ama sana programında başarılar :kiki::kiki:

Çok sevindim futbol u burdan daha iyi takip edeceğim
Merakla bekliyoruz:)
Teşekkür ederim :)

hahaha ben nezaman futboldan konusursam karşımdakıler pis piss gülüyorlar :F
hiç ağzımı açmıyayım en iyisi ben ama sana programında başarılar :kiki::kiki:
Basketbolu da yorumlayacağım onu takip ediyor musun :F

Hayırlı olsun iyi program olacağına eminim :)

Güzel bir program olacak.Tebrikler :)
Bekliyoruz aga eline sağlık şimdiden. :)
Teşekkür ederim agalarım :)

Basketbolu da yorumlayacağım onu takip ediyor musun :F

Teşekkür ederim agalarım :)
beşiktaşın basketine babam bakarken bakıyorum ama hiç birşey anlamıyorum firikik atarken baraj kurmuyorlar mesala adam çok rahat atıyor çok yakından :kiki::kiki:

:F gülme krizine girdim valla evde :F

Sporx sitesinden alıntı aga :D
ne glüyorsun bee :kiki::kiki: birde neden kaleci olmuyor boş brakmışlar orayı sürekli gol atıyorlar tamam kaleci olmayabilir oraya ama potanın ortasına tahta gbi birşley olabilir sürekli sağa sola döner falan 🙂🙂🙂

ne glüyorsun bee :kiki::kiki: birde neden kaleci olmuyor boş brakmışlar orayı sürekli gol atıyorlar tamam kaleci olmayabilir oraya ama potanın ortasına tahta gbi birşley olabilir sürekli sağa sola döner falan 🙂🙂🙂
Çiğdem süpersin valla güldürdün :F Devam edebilirsin güldürmeye :kiki:

ben zaten komedi yönünden bir senaryo düşnüyorum 🙂🙂
ama spor programına beni konuk alabilrisin bir gün 4-5 soru sorsan yeter bence reytingleri yükseltir benim cevaplarım :F
Öyle yapmayız ama şöyle sana özel bi program hazırlayabilirim.Mesela ben sana özelden soruları sorarım komedi olarak sende cevap verirsin sonra da yayınlarız :) Ne dersin :D

Öyle yapmayız ama şöyle sana özel bi program hazırlayabilirim.Mesela ben sana özelden soruları sorarım komedi olarak sende cevap verirsin sonra da yayınlarız :) Ne dersin :D
olduuuu işim gücüm yokta milleti kendime güldürücem şuu oklavamın tadına sende bakmak sitiyorsun anlaşılan :kiki::kiki:

Yaa Cem Yılmaz gibi falan yaparsın nolucak :F
tamamda cem yılmaz rol yapıyor güldürmek iöin bunlar benim gerçek düşüncelerime gülücekler ozaman sinirim atar işte :kiki::kiki: zaten siz erkekelrle futbol basketbol konusulmuyor 2 birşey analtıyorum hemen kahkaha atıyorlar sizle konusanda kabahat 🙂🙂

tamamda cem yılmaz rol yapıyor güldürmek iöin bunlar benim gerçek düşüncelerime gülücekler ozaman sinirim atar işte :kiki::kiki: zaten siz erkekelrle futbol basketbol konusulmuyor 2 birşey analtıyorum hemen kahkaha atıyorlar sizle konusanda kabahat 🙂🙂
Yani tek program yapmak ister misin komedi programı :)