basketten hiç anlamıyorum ama babam izliyordu fener galatasaray maçını daha nekadar oynayacak bunalr bir an önce kurtulsak@Çiğdem- yorumun ne ?
seri uzarsa baya sürerbasketten hiç anlamıyorum ama babam izliyordu fener galatasaray maçını daha nekadar oynayacak bunalr bir an önce kurtulsak
hergün bunlarımı izlicez yaa 🙂🙂seri uzarsa baya sürer
Yoj her gün olmuyor 2 gün de 1 salon değişince 3 günde 1 seri 2-0hergün bunlarımı izlicez yaa 🙂🙂
vlla babam hergün izliyormus gibi geliyor bana hahah bari beşiktaş oynasaydı ozaman bende bakardım 🙂🙂Yoj her gün olmuyor 2 gün de 1 salon değişince 3 günde 1 seri 2-0
4 yapan kazanacak
yine bak sonuçta büyük derbi buvlla babam hergün izliyormus gibi geliyor bana hahah bari beşiktaş oynasaydı ozaman bende bakardım 🙂🙂
futbola göre daha heyecanlı oluyor gibi sankı basket her saniye goll atıyorlar çok skor çıkıyor ortaya daha heyecanlı oluyor 🙂🙂yine bak sonuçta büyük derbi bu
Sağol agaOh en azından basket'i 3 gün yapmışsın gel gelelim skorlara takip edemedim bu hafta pek ama duydum yenildiğimizi olmadı bu olmadı!!
eline sağlık hergün olması güzel oldu bu işin
basket kız o gol değilfutbola göre daha heyecanlı oluyor gibi sankı basket her saniye goll atıyorlar çok skor çıkıyor ortaya daha heyecanlı oluyor 🙂🙂