Sporx 11.Bölüm -Yeni Bölüm-

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

Hepiniz ekranlarınızın başına hoşgeldiniz.Bugünden itibaren artık hafta içi her gün 17.00'da Lonca TV'de olacağız.Pazartesi,Salı futbol Çarşamba,Perşembe,Cuma ise basketbol konuşacağız.

İlk olarak Play Off final serisinden başlıyoruz.Fenerbahçe Galatasaray'ı 2 maçtada mağlup ederek saha avantajını korudu sonuçlar şöyle oluştu:

Fenerbahçe Ülker 89-70 Galatasaral Liv Hospital
Fenerbahçe Ülker 74-73 Galatasaray Liv Hospital

Serinin önümüzdeki 2 maçı Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanacak.1.si Pazar 19.00'da 2.si ise Salı 20.00'da oynanacak.Maçlar LİGTV 3'ten canlı olarak ekranlara gelecek.

Şimdi gündemden haber başlıkları geliyor ekranlarınıza:

-Pınar Karşıyaka Ufuk Sarıca ile 1+1 yıllıık sözleşme uzattı.
-Ahmet Çakı maddi anlaşmazlık nedeniyle Tofaş'tan ayrıldı.
-Beşiktaş'ın yeni genel direktörü:Yiğiter Uluğ
-Uşak Sportif Rahim Rızvanoğlu ile anlaştı.

Evet değerli izleyiciler böylece programımızın sonuna geliyoruz.Yeniden birlikte oluncaya dek hoşçakalınız.

2.maçı 1 farkla kaybetmemiz çok kötü oldu Fener alır gibi artık şampiyonluğu.
Eline sağlık aga.

Güzel olmuş ağa eline sağlık Fb 2-0 önde bakalım seriyi döndürecekmi Gs zor ama bakalım ne olucak

Ya ne olacak bu galatasarayin hali futbolda baskette Ufff rekabet öldü be kardeşim ))

Normalde kazanmamız lazım aga en azından 2-1 falan yapalım yoksa fark çok büyük olacak
Olur bence aga Abdi İpekçi'de mutlaka kazanır Galatasaray 1 maç 2-2'de olabilir seri basketbol bu yani belli olmaz ama saha avantajı Fenerbahçe'nin elinde olacağı için ben Fenerbahçe'yi 1 adım önde görüyorum