Ben fragmanın en başında ayna karşısında imajını düzeltmeye çalışan çocuğu tanıyamadım açıkçası ve onun en yanlış seçim olduğunu düşünüyorum. İsmini dahi bilmiyorum. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya bence rollerinin hakkını verebilecek dizide en iyi ikili ve çok uyumlular açıkçası. Hazar Ergüçlü'yü ben KG'de beğenmedim açıkçası ama fragmanda baya seksi duruyordu açıkçası. Ama oyunculuk konusunda dizide nasıl bir performans sergiler ondan emin değilim. Mine Tugay ve Barış Falay bence iyi oyuncular. Barış Falay Al Yazmalım'da gözümden düşmüştü Ezel'den sonra ama bu diziyle belki yeniden girebilir gözüme.çağatayın kitlesi belli o kesimde çağatay napsa ses gelirserenay ve hazar ergüçlü bence iyi kitlelere ship hele serenay çağataydan daha uzun süredir ekranda ve rolünün hakkını vereceğini kanıtladı önceki rolleri ile
![]()
orjinalindekine benzerlik açısından konuşmadım orjinalindeki rollerin hakkını vermekten bahsediyorumbarış falay kesinlikle en yanlış seçim
taner ölmez dizinin en sevilecek karakteri onun için yazılacak ama o rolü kaldırabilir mi büyük bir soru işareti
ryan rolü yani çağatay kesinlikle çok iyi bir oyuncu tarafından canlandırıldı ve o rolü oynarken 26 yaşındaydı deneyimliydi çağatay içni aynısını söyleyemeyeceğim
Çağatay'ın tek başına dizi taşıyacak kapasitesi yok bkz : Emir'in Yolu.![]()
![]()