Spoiler---Çağatay Ulusoy Bu Kez Başarır Mı?

Seranay Aytrıldıktan Sonra Dizi Devam Edebilir Mi?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
çağatayın kitlesi belli o kesimde çağatay napsa ses gelir :) serenay ve hazar ergüçlü bence iyi kitlelere ship hele serenay çağataydan daha uzun süredir ekranda ve rolünün hakkını vereceğini kanıtladı önceki rolleri ile :D

orjinalindekine benzerlik açısından konuşmadım orjinalindeki rollerin hakkını vermekten bahsediyorum :D barış falay kesinlikle en yanlış seçim :D taner ölmez dizinin en sevilecek karakteri onun için yazılacak ama o rolü kaldırabilir mi büyük bir soru işareti :D ryan rolü yani çağatay kesinlikle çok iyi bir oyuncu tarafından canlandırıldı ve o rolü oynarken 26 yaşındaydı deneyimliydi çağatay içni aynısını söyleyemeyeceğim
Ben fragmanın en başında ayna karşısında imajını düzeltmeye çalışan çocuğu tanıyamadım açıkçası ve onun en yanlış seçim olduğunu düşünüyorum. İsmini dahi bilmiyorum. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya bence rollerinin hakkını verebilecek dizide en iyi ikili ve çok uyumlular açıkçası. Hazar Ergüçlü'yü ben KG'de beğenmedim açıkçası ama fragmanda baya seksi duruyordu açıkçası. Ama oyunculuk konusunda dizide nasıl bir performans sergiler ondan emin değilim. Mine Tugay ve Barış Falay bence iyi oyuncular. Barış Falay Al Yazmalım'da gözümden düşmüştü Ezel'den sonra ama bu diziyle belki yeniden girebilir gözüme. :)

Çağatay'ın tek başına dizi taşıyacak kapasitesi yok bkz : Emir'in Yolu. :) :)

Emir'in Yolu'nu ben dizi bittikten sonra izledim Mert. Ve Çağatay'ın bir çok hayranı da diziyi izlemeyi bırakmıştı Feriha öldükten sonra. Çünkü dizi bizim izlediğimiz bir dizi değildi. Polisiye mi dram mı tam olarak dizi bile bilmiyordu kendisinin nerede durduğunu. Ayrıca diziden sadece Hazal ayrılmadı, bunu hatırlatmama gerek yoktur umarım. Bir insanın kol ve bacakları olmadan hareket edebileceğine inanıyorsanız o ayrı bir konu tabii...

bu dizinin karagülü geçeceğine ihtimal vermiyorum imkansız

Bu dizinin kesinlikle tutacağını düşünüyorum. He işi zor mu evet zor özellikle total grubundaki rakiplerini gözardı edemiyorum. Ama ab grubunda iddialı olacağını düşünüyorum. Serenay çıkarsa dizi düşer mi bunu bilemiyorum ama ister istemez düşüş olacaktır.

Serenay dizinin sonuna kadar oynayacağını açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam. @xemrexxx :)

dizi tutarsa ay yapım ve o değerli senaristleri sayesinde tutar. çağatayın oyunculuk anlamında hiçbir yetneği yok ki bi şey başarsın...

yav küçük gelin bile 5 reytingle basliyorsa medcezir 8 9 la baslar rahat &99 tutacak diyorum &1 yanılma payı az kaldı ve zirve de kesin gibi :)

fragmandan izlediğim kadarıyla cuma günü her iki grupta da birinciliği kaptırmaz