Spoiler---Çağatay Ulusoy Bu Kez Başarır Mı?

Seranay Aytrıldıktan Sonra Dizi Devam Edebilir Mi?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,956
Puanı
1,061
Bildiğiniz gibi Çağatay Ulusoy un son dizisi AFK partneri Hazal Kaya diziden ölerek ayrılınca reytinglerde çuvallamış ve yayından kaldırılmıştı.

Yeni dizisi Med cezir de de aynı senaryo geçerli.Ulusoy un partneri Seranay senaryo gereği dizinin sonunu göremeden ölüyor.
Orjinalinde 76.bölümde öldüğünü düşünürsek Feriha gibi 2.sezon finalinde Mira da yolcu.Ya da dizi 2 sezon olarak planlandıysa 2.sezonun ortalarında da ölebilir.

Orjinal dizi O.C. Serenay'ın canlandırdığı Marissa karakteri öldükten 16 bölüm sonra yayından kaldırıldı.Sizce Medcezir dizisi de O.C. ve AFK ile aynı kaderi paylaşır mı?

dizi tutmayacağı için oralara gelemezler zaten :kiki:

xemrexxx post: 1440131' Alıntı:
ay yapım garantisini almadan başlamaz bence :) son ve 20 dk dizileri 2 reytingin altında devam etti o ka :D

son zaten 25 bölüm tasarlandı mecbur devam ettiler 0 reytingle :kiki:
20 dakkada bi o gün bi bu gün ordan oraya sürüklendi öyle devam etmektense şerefimizle biteriz daha iyi :d ay yapımın tutmayan ve yayından kaldırılan çok dizisi var :D

takas post: 1440141' Alıntı:
son zaten 25 bölüm tasarlandı mecbur devam ettiler 0 reytingle :kiki:
20 dakkada bi o gün bi bu gün ordan oraya sürüklendi öyle devam etmektense şerefimizle biteriz daha iyi :d ay yapımın tutmayan ve yayından kaldırılan çok dizisi var :D

tutmasa bile ses getirmeyi başardı adamalr neyse :) ezel 2.sexon 4-5 reyting aldı son 20 bölüm :)bu dizi bu sezon sonunu görür bence

dizi tutmaz zaten ama serenay çıkarsa 2 bölümde kaldırılır

Orjinalini izlemediğimden bi haberim ama eğer öyle bir şey varsa ve bunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç kaleme aldığı için finale taşır. Aşk-ı Memnu style. :X

Bence yine aynı kaderi paylaşır. Türk seyircisi benimsediği bir dizinin başrolü ölünce diziden soğuyor bu bir gerçek ama ben bu dizinin tutacağını düşünüyorum. Serenay ölünce Çağatay'ın işi zor olur.

xBUGRAx post: 1440160' Alıntı:
Dizi tutarsa uyarlama dışına çıkarlar bence.
bence ece-melek yazdığı için 2 sezonda biter serenay orjinalindeki gibi 76.bölümde ölür :D zaten devam ederlerse kendileri yazmak zorunda kalırlar bence o riske girmezler

Ben bu diziden çok umutluyum. Tutmaz diyen arkadaşlar için gerçekten çok üzgünüm yani o konuda hevesleri kursaklarında kalacak ama bu dizi bu sezona damga vuracak. Cuma günleri hem Total'de hemde AB'de reytinglerdeki zirveyi kimseye kaptırmayacaktır Allah'ın izniyle. :)

- - - Ekleme - - -

bence ece-melek yazdığı için 2 sezonda biter serenay orjinalindeki gibi 76.bölümde ölür :D zaten devam ederlerse kendileri yazmak zorunda kalırlar bence o riske girmezler
#8'den copy-paste. :):)

xemrexxx post: 1440166' Alıntı:

Baştan öyle planlanmış olabilir. Umarım tuttu diye uzatmazlar. :D

Ben bu diziden çok umutluyum. Tutmaz diyen arkadaşlar için gerçekten çok üzgünüm yani o konuda hevesleri kursaklarında kalacak ama bu dizi bu sezona damga vuracak. Cuma günleri hem Total'de hemde AB'de reytinglerdeki zirveyi kimseye kaptırmayacaktır Allah'ın izniyle. :)
o ka uçmalayalım :) bence de tutart ama totali 5-6 arası olur karagül senaryosunu bozmazsa geçmesi zor :D intikamdan sonra 2.cast faciası var bence dizide serenay-hazar-can gürzap dışında doğru seçilen isim yok gibi dizi için @Forumdash :X

xemrexxx post: 1440170' Alıntı:
o ka uçmalayalım :) bence de tutart ama totali 5-6 arası olur karagül senaryosunu bozmazsa geçmesi zor :D intikamdan sonra 2.cast faciası var bence dizide serenay-hazar-can gürzap dışında doğru seçilen isim yok gibi dizi için @Forumdash :X
Bu dizinin ses getirmesini sağlayan tek oyuncu Çağatay Ulusoy hakkını yemeyelim lütfen. :X

İntikam ile kıyaslarsak bence çok çok daha iyi seçimler yapıldığını belirtmek isterim ben. Zaten uyarlama olunca illa orjinalindeki oyuncuların tıpatıp aynısı veya benzerlerinin bulunması gerekmiyor. O zaman orjinalini dublajlayıp yayınlasınlar.. :):)

dizi kolik post: 1440176' Alıntı:
Bu dizinin ses getirmesini sağlayan tek oyuncu Çağatay Ulusoy hakkını yemeyelim lütfen. :X

İntikam ile kıyaslarsak bence çok çok daha iyi seçimler yapıldığını belirtmek isterim ben. Zaten uyarlama olunca illa orjinalindeki oyuncuların tıpatıp aynısı veya benzerlerinin bulunması gerekmiyor. O zaman orjinalini dublajlayıp yayınlasınlar.. :):)
çağatayın kitlesi belli o kesimde çağatay napsa ses gelir :) serenay ve hazar ergüçlü bence iyi kitlelere ship hele serenay çağataydan daha uzun süredir ekranda ve rolünün hakkını vereceğini kanıtladı önceki rolleri ile :D

orjinalindekine benzerlik açısından konuşmadım orjinalindeki rollerin hakkını vermekten bahsediyorum :D barış falay kesinlikle en yanlış seçim :D taner ölmez dizinin en sevilecek karakteri onun için yazılacak ama o rolü kaldırabilir mi büyük bir soru işareti :D ryan rolü yani çağatay kesinlikle çok iyi bir oyuncu tarafından canlandırıldı ve o rolü oynarken 26 yaşındaydı deneyimliydi çağatay içni aynısını söyleyemeyeceğim

Ben dizi izledim desem yalan olur.Zamanında FOX dublajlı veriyordu.O zamanlar FOX yeni yeni yapılanıyordu. FoX'tan hatırladiğim bi sahne vardi oda türk aike yapısına uymazdı:X Geçenlerde araştirdim lesbiyen çift olaylari filanda varmiş:A Cast doğru/yanliş bilemem ama bu sene izlemeye karar verdiğim dizilerden.Günüde istediğim gibi oldu:X

Dizi 92 bölüm sürmüş toplamda, 2'şer 2'şer giderse dizi ve 2 sezonluk işsse Seranay mart-nisan gibi ölsede diziye pek etki etmez bence😕

Ben dizi izledim desem yalan olur.Zamanında FOX dublajlı veriyordu.O zamanlar FOX yeni yeni yapılanıyordu. FoX'tan hatırladiğim bi sahne vardi oda türk aike yapısına uymazdı:X Geçenlerde araştirdim lesbiyen çift olaylari filanda varmiş:A Cast doğru/yanliş bilemem ama bu sene izlemeye karar verdiğim dizilerden.Günüde istediğim gibi oldu:X

Dizi 92 bölüm sürmüş toplamda, 2'şer 2'şer giderse dizi ve 2 sezonluk işsse Seranay mart-nisan gibi ölsede diziye pek etki etmez bence😕

ece-melek dizi uzatma uzmanları bence 76 da biter:D kg de 15 bölüm kim ateş etti lan 15 bölüm kuzey-cemre kavuşacak diye milleti uyuttular :D

Çağatay'ın tek başına dizi taşıyacak kapasitesi yok bkz : Emir'in Yolu. :) :)