Yaparız yapmasına da, Spartacus sanırım çoğu kişi tarafından izlendi. Ayrıca halihazırda dört kişinin izlediği dizi etkinliği de var.
Forumda katıldığın son etkinlik 2013'te falandı herhalde ilgiyle takip ediyorum etkinliğini.Dikkat @bazinga tarafından takipteyiz.
Katılım sayısı artsın, o zaman düşünelim.13 bölümlük ilk sezon tekrar izlenebilir bence. Efsaneydi. Ben ve Beso katılıyoruz
Hahahahah ya iyi güzel diyorsun da. İş yoğun bilirsin sende çalışmadan önce nasıldık. Eve gelip tek yaşayınca, ev işleri yemek vs. zaman kalmıyor ki kendime.Forumda katıldığın son etkinlik 2013'te falandı herhalde ilgiyle takip ediyorum etkinliğini.
Öyle, haklısın. Çalışınca çok az şeye vakit kalıyor. :/Hahahahah ya iyi güzel diyorsun da. İş yoğun bilirsin sende çalışmadan önce nasıldık. Eve gelip tek yaşayınca, ev işleri yemek vs. zaman kalmıyor ki kendime.
Ahahahah kulaklıkla halledersin sen.Öyle, haklısın. Çalışınca çok az şeye vakit kalıyor. :/
Spartacus'u bir ara ben de yeniden izlemek istiyorum ama bu ara hiç uygun değil.Hem ramazan için sıkıntılı bir dizi hem de ev kalabalıkken izlemek sıkıntı.
Hahahah bildiğin dizi sonuçta yeni mi öğrendin ramazana uygun olup olmadığını.3. Bölüm bitti. Öyle yorum yapacak bi şey yok ama özlemişim arsız Ilithyia'yı. Azgın yaa. Çok gülüyorum bu kadına.
Dizi gerçekten ramazana uygun değilmiş. Arenada bile göğüs açıyor halk. Bi yavaş.
Spartacüs ile Crixus kavgası güzeldi. Spartacüs'ün Kan getireceği sahneleri bekliyoruz
@BesaleT karala bi şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?