Space Jam Lebron James ile Geliyor

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
hTC1V7hherLZ0uabUdV8kg9p.jpg

1996 senesinde Michael Jordan ve Bugs Bunny'i birlikte izlediğimiz ünlü animasyon filmi Space Jam'e 18 yıl sonra devam filmi çekileceği duyuruldu.

Devam filmindeki basketbol yıldızının ise Lebron James olacağı açıklandı. Bugs Bunny ve Looney Tunes karakterlerini de filmde göreceğiz. Filmin yönetmenliğini Charlie Eborsol üstlenirken, kardeşi Willie Eborsol ise senaryosunu yazacak.

Filmin vizyon tarihi henüz netleşmedi.

Çok şaşırtıcı bir haber. Çocukluğumda en sevdiğim filmdi ilki ama şu an yenisinden aynı tadı alabilir miyim bilmiyorum. Lebron değil de Kobe olsaydı en azından. :(

Çok şaşırtıcı bir haber. Çocukluğumda en sevdiğim filmdi ilki ama şu an yenisinden aynı tadı alabilir miyim bilmiyorum. Lebron değil de Kobe olsaydı en azından. :(

Her kelimesine katılıyorum. Lebron'u erken havaya soktular daha kariyeri devam ediyor ve efsane olması için daha erken bence, Kobe daha uygun bi isim olurdu.

İlk filmi izlemiştim de net bir şeyler hatırlamıyorum. :D Gişede iyi işler yapabilir. -en azından bütçesine göre- Kobe olsaydı daha iyi olurdu bence de.