Laa bizim dizileri araplar beğendiğinde en çok beğenilen sayfalar diye de konu açıyontürkiyeden beğenelerin sayısı la tablodakiler elin gavurundan bize ne![]()
Laa bizim dizileri araplar beğendiğinde en çok beğenilen sayfalar diye de konu açıyontürkiyeden beğenelerin sayısı la tablodakiler elin gavurundan bize ne![]()
konuda yaziyi işte 23 milyonluk sayfada 800 küsür bin türk varLaa bizim dizileri araplar beğendiğinde en çok beğenilen sayfalar diye de konu açıyonAttiğim sayfalarda kaç türk vardir sence?
inşallah beddua ede ede herkesi geçecek nihat hocamBeren'im zirvelerde yine.Nihat Hoca coşmuş helal.
![]()
bırak ya birleştirmeymiş 1.9 luk sayfası var sadece başka da yok geçelim bu işleritakas işine gelemyince manüpilasyonayrıca my nin 2.4 milyonluk sayfası var tims kapattığı sayafaları o sayfada birleştiriyi
engin zaten bu oranalrdaydıyabancı dizileri beğenen türkler sadece onlar
konuda belirtmişim panpa 1.diyearım mı yapaydık heç
fişhh kesin ban yer bu mesajdan sonra kurtuluruz şopardan![]()
bırak ya birleştirmeymiş 1.9 luk sayfası var sadece başka da yok geçelim bu işleri
fark-ı berenSüper bi çalışma olmuş @xemrexxxemeğine sağlık.
Beren büyük fark yaratmış her zaman ki gibi. Bi insan bu kadar başarıyı nasıl sırtlar bilemiyorum.![]()
sırtlayamadığı için dizisi yayından kaldırıldı işteSüper bi çalışma olmuş @xemrexxxemeğine sağlık.
Beren büyük fark yaratmış her zaman ki gibi. Bi insan bu kadar başarıyı nasıl sırtlar bilemiyorum.![]()
ona yayından kaldırılmak denmiy panpa araştır birazsırtlayamadığı için dizisi yayından kaldırıldı işte![]()
ne deniliyoona yayından kaldırılmak denmiy panpa araştır biraz![]()
final yapiyi deniliyine deniliyoşubatın ortasında biten diziye ne deniliyo söyle de bilelim
![]()
yayından kaldırıldı işte bu kadar basit kabullenmek zor ama kabul etseniz iyi olurfinal yapiyi deniliyizaten ya şubat sonu ya da ağusto başı final yapabilirdi beren kenanla yurtdışına gidince mecbur şubatta yapacaklar
beren olmazsa dizi de olmaz zaten
![]()
kanal yayından kaldırdık dedi mi demedi senin demenle deyayından kaldırıldı diye kabul edemeyiz malesefyayından kaldırıldı işte bu kadar basit kabullenmek zor ama kabul etseniz iyi olur![]()
sezonun sonu hazirandır sezon sonunda final yapılır veya daha önce açıklanır 3.sezonu satın alındığı ve tanıtımları döndüğü halde yayınlanmıyor ve yayından kaldırlıyorkanal yayından kaldırdık dedi mi demedi senin demenle deyayından kaldırıldı diye kabul edemeyiz malesef![]()
Vadinin de bir zamanlar sessiz sedasız tv den yok olması gibi demisırtlayamadığı için dizisi yayından kaldırıldı işte![]()
o zaman daha gelmedi ama gelirse emin ol türkiye sallanırVadinin de bir zamanlar sessiz sedasız tv den yok olması gibi demi![]()
sezonun sonu hazirandır sezon sonunda final yapılır veya daha önce açıklanır 3.sezonu satın alındığı ve tanıtımları döndüğü halde yayınlanmıyor ve yayından kaldırlıyor![]()
olur olur yayından kaldırılmakta varmış kaderdeee işte fark-ı intikam sana dedim zaten ya 44 ya 68.bölümde final
ara vermeseydi 68 de yapardı ara verince 68.bölü ağustosa kaçtı
![]()
Hiç kimseye bi şey demeden yok oldu kv. Bir de yayından kalkmadık diyor.o zaman daha gelmedi ama gelirse emin ol türkiye sallanıryayından kaldırlımadık çok şükür buna şükür
![]()
214.bölüm fragmanı dün çıktıHiç kimseye bi şey demeden yok oldu kv. Bir de yayından kalkmadık diyor.![]()