- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Uçurum hep zirvede ztn ftmagülmüş kvpymiş hikayee
helal olsun uçurum varken diğer diziler yayındn kaldırılmalı bize uçurum yeterli )))))))))))
Dime ya panpa işte bu çocuk doğru yolu buldu
helal olsun uçurum varken diğer diziler yayındn kaldırılmalı bize uçurum yeterli )))))))))))
Bişey soracam uçurum sezon finali yapıcak mıı darksaal ??
darksaal uyudu ben cevap vereyim yaparsa iyi olur benim açımda izlemiyorum çünkü yapmazsada kendisi bilir önümüzdeki yılda izlemeyeceğim )
son dizisine noldu izleyen varmı )
Bu hafta değil, ondan sonraki hafta sezon finali olacak diye biliyorum Yeni sezonda devam edecek dizi...Bişey soracam uçurum sezon finali yapıcak mıı darksaal ??
darksaal uyudu ben cevap vereyim yaparsa iyi olur benim açımda izlemiyorum çünkü yapmazsada kendisi bilir önümüzdeki yılda izlemeyeceğim )
son dizisine noldu izleyen varmı )
devam etseydi ii olurdu ya.Bu hafta değil, ondan sonraki hafta sezon finali olacak diye biliyorum Yeni sezonda devam edecek dizi...
destere benim ne zaman senden önce uyuduğum görülmüş Uçurum'la ilgili cevabı verdim zaten, Son'da 2 bölümü kaldı final yapacak... Final tarihi: 25 Haziran
Bu hafta değil, ondan sonraki hafta sezon finali olacak diye biliyorum Yeni sezonda devam edecek dizi...
destere benim ne zaman senden önce uyuduğum görülmüş Uçurum'la ilgili cevabı verdim zaten, Son'da 2 bölümü kaldı final yapacak... Final tarihi: 25 Haziran
hacı sohbetinize doyum olmuyo ama ben kaçar uyku bastırdıı iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarın görüşmk ümidiyle kendinize ii bakın
belki dedim bugün senden sonraya kalmayı başarmışımdır yine olmadı )
son zaten bitecekti bu senede acaba hala izleyeni varmıdır diye merak ettim ilk iki bölümünü bende katlanıp izleme gafletinde bulunmuştum )
hacı sohbetinize doyum olmuyo ama ben kaçar uyku bastırdıı iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarın görüşmk ümidiyle kendinize ii bakın
Aynen bende ilk 2 bölümü izledim, 3'de bıraktım diziyi Hala izleyenlere diyecek söz yok
Aynen bende ilk 2 bölümü izledim, 3'de bıraktım diziyi Hala izleyenlere diyecek söz yok
- - - Ekleme - - -
İyi geceler Emre
ilk 100 e giremiyo kmse izlemiyoki
Zaman olayı çok saçmaydı; 2012, 1991, 1983,2013 gitti geldi dizi Yılları salladım, hatırlamıyorum şimdi hangi yılları gösterdiğini...zaman mekan karmaşası arasında kendimi kaybettim üçüncü bölümde nee nolmuşş kim diye sormaya devam ediyordum baktım olmayacak bıraktım )
3-5 kişi izliyordur illaki
Zaman olayı çok saçmaydı; 2012, 1991, 1983,2013 gitti geldi dizi Yılları salladım, hatırlamıyorum şimdi hangi yılları gösterdiğini...