Sosyal Medya'da Hangi Dizi Zirvede

Uçurum hep zirvede ztn ftmagülmüş kvpymiş hikayee :D

darksaal uyudu ben cevap vereyim yaparsa iyi olur benim açımda izlemiyorum çünkü yapmazsada kendisi bilir önümüzdeki yılda izlemeyeceğim :))

son dizisine noldu izleyen varmı :))

izlemiyosan nie yapsın dion hacı sana zararı yok bırak yaz boyunca devam etsin de adam akıllı dizi izliyek la :))
Son die dizi mi var :d

Bişey soracam :D uçurum sezon finali yapıcak mıı darksaal ??
Bu hafta değil, ondan sonraki hafta sezon finali olacak diye biliyorum :) Yeni sezonda devam edecek dizi...
darksaal uyudu ben cevap vereyim yaparsa iyi olur benim açımda izlemiyorum çünkü yapmazsada kendisi bilir önümüzdeki yılda izlemeyeceğim :))

son dizisine noldu izleyen varmı :))

destere benim ne zaman senden önce uyuduğum görülmüş :D Uçurum'la ilgili cevabı verdim zaten, Son'da 2 bölümü kaldı final yapacak... Final tarihi: 25 Haziran :)

Bu hafta değil, ondan sonraki hafta sezon finali olacak diye biliyorum :) Yeni sezonda devam edecek dizi...

destere benim ne zaman senden önce uyuduğum görülmüş :D Uçurum'la ilgili cevabı verdim zaten, Son'da 2 bölümü kaldı final yapacak... Final tarihi: 25 Haziran :)
devam etseydi ii olurdu ya.

belki dedim bugün senden sonraya kalmayı başarmışımdır yine olmadı :))

son zaten bitecekti bu senede acaba hala izleyeni varmıdır diye merak ettim:) ilk iki bölümünü bende katlanıp izleme gafletinde bulunmuştum :))

hacı sohbetinize doyum olmuyo ama ben kaçar uyku bastırdıı iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarın görüşmk ümidiyle kendinize ii bakın :D

belki dedim bugün senden sonraya kalmayı başarmışımdır yine olmadı :))

son zaten bitecekti bu senede acaba hala izleyeni varmıdır diye merak ettim:) ilk iki bölümünü bende katlanıp izleme gafletinde bulunmuştum :))

Aynen bende ilk 2 bölümü izledim, 3'de bıraktım diziyi :D Hala izleyenlere diyecek söz yok :)

- - - Ekleme - - -

hacı sohbetinize doyum olmuyo ama ben kaçar uyku bastırdıı iyi geceler allah rahatlık versin hepinizee yarın görüşmk ümidiyle kendinize ii bakın :D

İyi geceler Emre :)

Aynen bende ilk 2 bölümü izledim, 3'de bıraktım diziyi :D Hala izleyenlere diyecek söz yok :)

- - - Ekleme - - -

İyi geceler Emre :)

zaman mekan karmaşası arasında kendimi kaybettim üçüncü bölümde nee nolmuşş kim diye sormaya devam ediyordum baktım olmayacak bıraktım :))

3-5 kişi izliyordur illaki :D

Zaman olayı çok saçmaydı; 2012, 1991, 1983,2013 gitti geldi dizi :D Yılları salladım, hatırlamıyorum şimdi hangi yılları gösterdiğini...

2013 diziyi tam bitirdi 2012 de durmayı başarabilse izlenebilirdi ama hızını alamayıp bizim zamanı geçince yetişemedik :)))

Vadi'yi bir kere bile Twitter'da Top Trends'te görmedim sadece sezon finalinde Memati falan girmişti.