Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Diziler(19-25 Kasım)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,809
Puanı
1,061
Medaya takip merkezi tarafından hazırlanan listede 4058 iletiyle Kurtlar vadisi pusu ilk sırada yer aldı.
2.sırada 3166 iletiyle sosyal medya gözdesi Leyla ile mecnun ve 3.sıradan 2875 iletiyle İşler güçler takip etti.
Final yapmasına karar verilen Suskunlar 2780 iletiyle 4.,gün değiştirip pazartesiye geçen Yalan Dünya 2537 iletiyle 5.oldu.
Muhteşem Yüzyıl 2.453 iletiyle 6. olurken onu yalan dünya ile yer değişen Arka Sokaklar 2407 iletiyle takip etti.
Kuzey Güney 2394 iletiyle 8., Emir'in Yolu 2270 iletiyle 9.oldu.
Son sırada Trt'nin dönem dizisi Seksenler 2246 iletiyle yer aldı.

bu hafta başbakanm sayyesinde my en yakın rakimibini 3 e katlayarak zirvede olacak gibi :d

Gecen hafta Fragmandaki veda sayesinde Vadi zirvede, bu haftada Başbakan sayesinde MY olacak :)

Hadi oradan be
Behzat Ç. Twitterda 2 gün boyunca TT kaldı, 2 gün.
Gülerim ben bu habere 😉

Hadi oradan be
Behzat Ç. Twitterda 2 gün boyunca TT kaldı, 2 gün.
Gülerim ben bu habere 😉

vadi her yerde tt oluyo aga ne behazatı :d behzat diziyi koltukta bitiriyomuş bi adam söyliyodu tv de bölüm boyunca koltuktan kalkmadan içki içmiş :D vadinin bi fragmanı panadiziden 3 mynetten 1 milyon ve diğer sitelerden milyonlarca izleniyo behzat kim :d

vadi her yerde tt oluyo aga ne behazatı :d behzat diziyi koltukta bitiriyomuş bi adam söyliyodu tv de bölüm boyunca koltuktan kalkmadan içki içmiş :D vadinin bi fragmanı panadiziden 3 mynetten 1 milyon ve diğer sitelerden milyonlarca izleniyo behzat kim :d

tt listesinde vadiyi göremiyoz ne yazık ki :d

Takas seni severim polemiğe girmiyorum hiç seninle. :D

aga bende seni ama behzat ahım şahım bir dizi değil ki