Allah göstermesin.sssHAYALLER:
Nasri, Mangala, Aboubakar, Jeremian Lens.
HAYATLAR:
Burhan Eşer, Kadir Bekmezci, Mehmet Batdal, Şamil Cinaz
@EFE UYSAL
Allah göstermesin.sssHAYALLER:
Nasri, Mangala, Aboubakar, Jeremian Lens.
HAYATLAR:
Burhan Eşer, Kadir Bekmezci, Mehmet Batdal, Şamil Cinaz
@EFE UYSAL
ŞÜKÜRLER OLSUNDUALLAAAHH HÜMMEE SALLİ ALAAAAA SEYYİDİNAAAAAA MUHAMMEDİ İNNE Bİ ÜMMİHİ VE ALAA
http://haber1903.com/n-21686-taliscada-imza-an-meselesi.html
@EFE UYSAL @DarkLeqenD @MEnes @-potterhead-
Şu videosunu izlemeye doyamadım. Valla bu adamın daha önceden geleceğini bilsem Sosa'nın peşinden hiç üzülmezdim. Çift yönlü 8 oynar 9 oynar 10 oynar. Şut atmasını bilen adamın Türkiye'de başarılı olmama ihtimali yok.ŞÜKÜRLER OLSUNDU
Bunu bende gördüm Twitter'da taraftarlar arasında paylaşılıyordu Üstelik 22 yaşında, ilk 11'imizi gençleştirmeye ihtiyacımız olan bir zamanda çok doğru bir hamle. Sosa'nın yerinde oynar heralde arkadaş, gün doğdu!Şu videosunu izlemeye doyamadım. Valla bu adamın daha önceden geleceğini bilsem Sosa'nın peşinden hiç üzülmezdim. Çift yönlü 8 oynar 9 oynar 10 oynar. Şut atmasını bilen adamın Türkiye'de başarılı olmama ihtimali yok.
Sola Samir Nasri'yi değilde Jeremain Lens'i tercih ederim fakat Fenerbahçe'nin yeni hocası Advocaat hemen araya girmiş. Zaten kime talip olsak Galatasaray ve Fenerbahçe devreye giriyor, ne iş anlamadım?Bunu bende gördüm Twitter'da taraftarlar arasında paylaşılıyordu Üstelik 22 yaşında, ilk 11'imizi gençleştirmeye ihtiyacımız olan bir zamanda çok doğru bir hamle. Sosa'nın yerinde oynar heralde arkadaş, gün doğdu!
Ben şuan Beşiktaş'ın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum transferde; işin ucunda CL var, geçen sene şampiyon olduk vs. Ama soldan önce bi forveti, stoperi halledelim hayırlısıyla. Nasri sezonun bombası olur tabi net.Sola Samir Nasri'yi değilde Jeremain Lens'i tercih ederim fakat Fenerbahçe'nin yeni hocası Advocaat hemen araya girmiş. Zaten kime talip olsak Galatasaray ve Fenerbahçe devreye giriyor, ne iş anlamadım?
Fenerbahçe fazla maaş teklif edip alıyor Diego ve Van Persie transferlerinde olduğu gibi. Bu yüzden pek ümitli değilim. Nasri'ye de hayır diyecek halimiz yok tabi ki.Ben şuan Beşiktaş'ın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum transferde; işin ucunda CL var, geçen sene şampiyon olduk vs. Ama soldan önce bi forveti, stoperi halledelim hayırlısıyla. Nasri sezonun bombası olur tabi net.
Oyuncuların halini görüyoruz Fener laneti desem linç yer miyim?Fenerbahçe fazla maaş teklif edip alıyor Diego ve Van Persie transferlerinde olduğu gibi. Bu yüzden pek ümitli değilim. Nasri'ye de hayır diyecek halimiz yok tabi ki.
Ya da fiyat arttırıp çekilelim.Oyuncuların halini görüyoruz Fener laneti desem linç yer miyim?
4'ün 1'i geldi. Jeremian Lens da gelse ben fitim.4 oyuncunun hepside geliyormus kalp krizinden ölürüm @sürgünüm
Allah buyuktur Cumaya 2 transfer daha yapip nokta koyucaz demis Cebi4'ün 1'i geldi. Jeremian Lens da gelse ben fitim.
Kaç gündür içim kan ağlıyordu 1 kalın rakı tükettim. Böyle transfer yapacaklarını bilsem bu kadar kendimi paralamazdım. Fiko'nun sağı solu tutmuyor. Bir taraftan Mario Gomez ve Sosa gibi kaliteli oyuncular alırken, diğer taraftan da Escude, Pedro Franco, Dany gibi ÇÖP transferler yapabiliyor. Omeruo'dan da vazgeçerse iyi olacak.Allah buyuktur Cumaya 2 transfer daha yapip nokta koyucaz demis Cebi
Keske vazgecse anlasilmis adamla gelicek artik heralde ama Taliscayi aldi cok buyuk basari Fiko icin.Kaç gündür içim kan ağlıyordu 1 kalın rakı tükettim. Böyle transfer yapacaklarını bilsem bu kadar kendimi paralamazdım. Fiko'nun sağı solu tutmuyor. Bir taraftan Mario Gomez ve Sosa gibi kaliteli oyuncular alırken, diğer taraftan da Escude, Pedro Franco, Dany gibi ÇÖP transferler yapabiliyor. Omeruo'dan da vazgeçerse iyi olacak.
Artık gözümüz 1. stoperde, Sakho - Mangala isimleri geçiyor şaka gibi. Bana imkansız geliyor ikisi de.Keske vazgecse anlasilmis adamla gelicek artik heralde ama Taliscayi aldi cok buyuk basari Fiko icin.
Talisca imkansizdi geldi hadi hayirlisi yonetim Nasri mujdesi vermek icin sabahlicakmisArtık gözümüz 1. stoperde, Sakho - Mangala isimleri geçiyor şaka gibi. Bana imkansız geliyor ikisi de.
Herkes Nasri'ye yüklenmiş durumda. Jeremian Lens daha iyi olabilir bence.Talisca imkansizdi geldi hadi hayirlisi yonetim Nasri mujdesi vermek icin sabahlicakmis
Hangisi gelirse gelsin farketmez yeterki gelsin ikisinden biri cosariz birde defans ve forvet bittiHerkes Nasri'ye yüklenmiş durumda. Jeremian Lens daha iyi olabilir bence.