'Son Yaz'da Sürpriz Değişiklikler! | FOX

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
25,286
Puanı
1,060
Son_Yaz.png

'Son Yaz'da sürpriz değişiklikler!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ile Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı dizide birkaç yıllık zaman atlaması yaşanacak, İstanbul'da devam edecek dizide Rize sahneleri de yer alacak ve Halil Babür'ün hayat verdiği Soner karakterinin ailesi de diziye katılacak.

Son Yaz, yeni sezonuyla Eylül'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Ali Atay'ın karakterinin babası falan da girecek o zaman diziye. Halil Sadi ilk sezonda hiç görünmedi, ikinci sezonda onca ayrılıktan sonra yer almaması saçma olurdu zaten.

+1
Muhtemelen Yağmur avukat olmuş olacak. Babası ile bir olup Canan'ı öldürenlerin peşine düşecek. Bu sırada eğer içerideyse Akgün'ü hapisten kurtarmaya çalışır. Selim'in babasının geleceği zaten belli. Aynı şekilde Halil Sadi de artık gelecektir. Ben ikisi arasında bir bağlantı olabileceğini de düşünüyorum.

Böyle değişikliklere hemen burun kıvırmamayı öğrendik diye düşünüyorum hele ki Ramo'nun bu sezondaki performansından sonra. :A Bekleyelim görelim belki bu dizi de olumsuz etkilenmeden yoluna devam eder.

Muhtemelen Yağmur avukat olmuş olacak. Babası ile bir olup Canan'ı öldürenlerin peşine düşecek. Bu sırada eğer içerideyse Akgün'ü hapisten kurtarmaya çalışır. Selim'in babasının geleceği zaten belli. Aynı şekilde Halil Sadi de artık gelecektir. Ben ikisi arasında bir bağlantı olabileceğini de düşünüyorum.
Dizi iyice mafya dizisine dönecek. Canan da çıktı zaten aile dizisi olmaktan uzaklaşır. Zaman atlamaları en sevmediğim şeylerden dizinin dokusunu harap edip yeni bir dizi başlıyormuş hissi veriyor.

Bir bağlantıları olduğunu bende düşünüyorum.

Bence sevilmeye devam edecek dizi daha izlemeden kötü düşünülmesin bence

İlk sezon bölün şeyini izleyip izlememek konusunda kararsızım hala daha.

Yeni sezon için iddialı bir cast kurmaları gerek.

Bu dizi bu kadar değişiklikle tutarsa şoklardan çıkamam. :A Forumdan gördüğüm kadarıyla gidişatı da kötüymüş zaten.