Son Yaz Yayından Kaldırılıyor!

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,926
Puanı
1,061
Daha önceleri dizininn yayından kaldırılacağı gündeme gelmiş ancak dizinin başrol oyuncularından Tardu Flordun bu iddiaları "Karalama kampanyası var" diyerek üstü kapalı olarak yalanlamıştı.

Hazal Kaya ise "Dizi yayından kalkabilir de ama geçirdiğimiz çok güzel günler oldu" diyerek açık kapı bırakmıştı. atv geçen pazartesi ekrana gelen 3. bölümü reytinglerde 40. olan dizinin 6. bölümde yayından kaldırılmasına karar verdi. Makedonya'da çekilen dizinin maliyetinin oldukça yüksek olduğu biliniyor.

Hazal Açık da Dolayısı ile Yeni Bir Dizi Geliyor Demektir :)
HAZAL Boş Kalmaz

atv geçen[/B][/SIZE][/COLOR] pazartesi ekrana gelen 3. bölümü reytinglerde 40. olan dizinin 6. bölümde yayından kaldırılmasına karar verdi.

Bu haberleri kim yazıyor ya, daha dizinin hangi gün yayınlandığını bilmiyor. :)

Hazal, Türkiye'ye gelmeden Makedonya'dan direkt Bulgaristan'a geçsin Atlılar'da oynasın. :D:D

Hazal Kaya fakir kız rollerinde oynasın, ezik kız olsun :D
Zaten Son Yaz sıkıcı bir diziydi.İsabetli olmuş.

- - - Ekleme - - -

atv geçen[/B][/SIZE][/COLOR] pazartesi ekrana gelen 3. bölümü reytinglerde 40. olan dizinin 6. bölümde yayından kaldırılmasına karar verdi.

Bu haberleri kim yazıyor ya, daha dizinin hangi gün yayınlandığını bilmiyor. :)

:D
Aynen bu işin içindeyse bilmemesi çok saçma :)

Daha Dizinin ilk Tanitimi yayinlandiginda "Tutmaz" demistim.. Tanitimi bölümlerine göre daha cok iddali gözüküyordu, fakat dizi tam tersi cikti..

Adam Film sanirim artik atv'yle çalismaz.. Neticede, Iki Yaka Bir Ismail dizisini de ani kararla yayindan kaldirmisti atv..

Çok yanlış bir hamle diye düşünüyorum.Yine söylüyorum dizinin gün değiştirmesi gerekli.Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi bir drama dizisi karşısında tutunması zor.Gün değiştirirse alternatif olarak seçilecektir diye düşünüyorum.Çünkü diziye gerçekten yazık olacak.

Bitmesi bu reytinglerle kesin gibiydi zaten. Atv oraya bir Türk sineması koysun, bak nasıl reyting alıyor. :D