Biri sana şey yazmış "Deniz Tural günaydın dese geri yatarım".Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.
Biri sana şey yazmış "Deniz Tural günaydın dese geri yatarım".Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.
Biz boş haber yapmayız@denizz19 rahat durmuyordu.Twitter'ın en toksik dizi fandomunun diline düşmen kötü olmuş şimdiden senin hakkında saçma sapan yorumlar yapmışlar.
Yükselişin rahatsız etti galiba birilerini . Her geçen gün bir başkası senle uğraşıyor.Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.
------
#denizturalyalnızdeğildir
#denizturaldefolgit
Hahaha yorumlara hiç bakmıyorum baktıklarımda da gülüyorum zaten iyiymiş yalnız yazdığıBiri sana şey yazmış "Deniz Tural günaydın dese geri yatarım".Şu toksik kitleye inat final haberi gelsin istiyorum izlemediğim diziden soğuttular.
Doğrudur.Yükselişin rahatsız etti galiba birilerini . Her geçen gün bir başkası senle uğraşıyor.
Takma boşver. Demek ki doğru yoldasın , bu kadar çok önünü kesmek istediklerine göre .Hahaha yorumlara hiç bakmıyorum baktıklarımda da gülüyorum zaten iyiymiş yalnız yazdığı
------
Doğrudur.Ama daha çok görecekler beni
Senarist bilmiyor yani final olacağını, 26. Bölümü yazarken söyleyecekler, öyle mi? Bu kadar iddialı olduğuna göre buraya çıkacak mevzu.Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.
Dizisi biten hiçbir senarist dizim bitiyor demezSenarist bilmiyor yani final olacağını, 26. Bölümü yazarken söyleyecekler, öyle mi? Bu kadar iddialı olduğuna göre buraya çıkacak mevzu.
Hahahaha ben de bu aralar revaçtayım amcacım.Her konudan Denizin çıkması 🤭🤷😁
Erken final yapmaz ama oranları bayağı düşmüş... Fox güvensiz bir liman.
Cevap verme ihtiyacı duymaz aslında.Dizisi biten hiçbir senarist dizim bitiyor demez
Bu hafta 24.bölüm yayınlanacak zaten. 26 ya kadar bekleyip görelim efendim.Cevap verme ihtiyacı duymaz aslında.
Neden 26 ?Bu hafta 24.bölüm yayınlanacak zaten. 26 ya kadar bekleyip görelim efendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?