Biri sana şey yazmış "Deniz Tural günaydın dese geri yatarım".Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.![]()
Biri sana şey yazmış "Deniz Tural günaydın dese geri yatarım".Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.![]()
Biz boş haber yapmayız@denizz19 rahat durmuyordu.Twitter'ın en toksik dizi fandomunun diline düşmen kötü olmuş şimdiden senin hakkında saçma sapan yorumlar yapmışlar.
![]()
Yükselişin rahatsız etti galiba birilerini . Her geçen gün bir başkası senle uğraşıyor.Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.
------
#denizturalyalnızdeğildir
#denizturaldefolgit![]()
Hahaha yorumlara hiç bakmıyorum baktıklarımda da gülüyorum zaten iyiymiş yalnız yazdığıBiri sana şey yazmış "Deniz Tural günaydın dese geri yatarım".Şu toksik kitleye inat final haberi gelsin istiyorum izlemediğim diziden soğuttular.
![]()
Doğrudur.Yükselişin rahatsız etti galiba birilerini . Her geçen gün bir başkası senle uğraşıyor.![]()
Takma boşver. Demek ki doğru yoldasın , bu kadar çok önünü kesmek istediklerine göre .Hahaha yorumlara hiç bakmıyorum baktıklarımda da gülüyorum zaten iyiymiş yalnız yazdığı
------
Doğrudur.Ama daha çok görecekler beni
![]()
Senarist bilmiyor yani final olacağını, 26. Bölümü yazarken söyleyecekler, öyle mi? Bu kadar iddialı olduğuna göre buraya çıkacak mevzu.Haberim ortalığı inletti. Göreceğiz bakalım.![]()
Dizisi biten hiçbir senarist dizim bitiyor demezSenarist bilmiyor yani final olacağını, 26. Bölümü yazarken söyleyecekler, öyle mi? Bu kadar iddialı olduğuna göre buraya çıkacak mevzu.![]()
Hahahaha ben de bu aralar revaçtayım amcacım.Her konudan Denizin çıkması 🤭🤷😁
Erken final yapmaz ama oranları bayağı düşmüş... Fox güvensiz bir liman.
Cevap verme ihtiyacı duymaz aslında.Dizisi biten hiçbir senarist dizim bitiyor demez![]()
Bu hafta 24.bölüm yayınlanacak zaten. 26 ya kadar bekleyip görelim efendim.Cevap verme ihtiyacı duymaz aslında.![]()
Neden 26 ?Bu hafta 24.bölüm yayınlanacak zaten. 26 ya kadar bekleyip görelim efendim.![]()