4Kaçıncı sezonu soracaktın biliyorumdur belki![]()
4Kaçıncı sezonu soracaktın biliyorumdur belki![]()
YE kadar biraz bu diziyle haşır neşir olsaydın bence yetişebilirdin.Neyse sıkı çalış seni sınav yapabilirim.Hee tmm 2.sezondayım maalesef ya![]()
Ye kadar biraz bu diziyle haşır neşir olsaydın bence yetişebilirdin.Neyse sıkı çalış seni sınav yapabilirim.![]()
Senin beni aydınlatacağını düşünüyorum.Bu sezonda bazı sahnelerde birtakım olaylar kafamı karıştırdı.Netleştirmek istiyorum.Benden daha iyi analiz yapan ortağım mecnun seni tatmin edecektir.hiç sorma bir arkasını bıraktım kaldı bırakmasaydım geride kalmazdım ama tamamlıcam valla
Senin beni aydınlatacağını düşünüyorum.Bu sezonda bazı sahnelerde birtakım olaylar kafamı karıştırdı.Netleştirmek istiyorum.Benden daha iyi analiz yapan ortağım mecnun seni tatmin edecektir.![]()
Tabii ki bir şeyler düşündük.7 günü dolu olan kanal illa ki bir şey düşünmüştür. 7 dizi dışında Kefaret'te var ve buna bu dizi de eklendi. Bir kaç dizi düşük giderse bitirir direk şans tanımadan.
Düşünmek bile istemedin gibime geldi.Hafızanı biraz zorlasan cevabı şıp diye bulabilirsin. 😉Yok valla![]()
Düşünmek bile istemedin gibime geldi.Hafızanı biraz zorlasan cevabı şıp diye bulabilirsin. 😉
Demek ki yayında olan dizilerine pek güvenmiyor daha.Kanalın bu kadar dizisi varken nasıl yeni dizi alıyor acaba?![]()
Çok da güvenilmeyecek gibi değiller ama vardır bir bildikleri.Demek ki yayında olan dizilerine pek güvenmiyor daha.
Zümrüdüanka, Baraj + Sen Çal Kapımı, Öğretmen düşük gittiği anda şans tanımadan bitirecek gibi bu kadar dizi aldığına göre.Çok da güvenilmeyecek gibi değiller ama vardır bir bildikleri.
Bence de, umarım çok düşük değilken bitirmez.Zümrüdüanka, Baraj + Sen Çal Kapımı, Öğretmen düşük gittiği anda şans tanımadan bitirecek gibi bu kadar dizi aldığına göre.
Star da değilmiydi son yaz star vazgeçti galibaTabii ki bir şeyler düşündük.Son Yaz'ım da biz de oh oh süper
![]()
Hayır, hiç öyle bir şey olmadı.Star da değilmiydi son yaz star vazgeçti galiba