NOW Son Yaz - Dizi Yorumları

Gökhan şimdilik Halil Sadi'ye çalışacak ama Akgün namlunun ucuna gelince onun yanına dönecektir. Hatta sezon finalinde öleceğini bile düşünüyorum.
Savcı'nın yanındaki polis Halil Sadi'nin adamı. @mesmeso @serhatt @Özgür
Bu varya hiç dikkatimi çekmedi. Ama çıkarsa şaşırmam. Emniyette adamı olduğu belli.
O kadar da olmasın ya, Halil Sadi'nin bu kadar elinin kolunun uzun olması saçma geliyor artık. Adam sadece sesiyle var ama her şeyden haberdar.
%80 Halil Sadi babası da çıkar. Ben yavaştan buna emin olmaya başladım.

Reactions: Maskeli Fedai
O kadar da olmaz bence, olursa da saçmalık olur. Soner ile kardeş olma ihtimalleri gülünç.
------

Diziyi nasıl uzatacaklar sanıyorsun
Olacak
Zaten şu abi meselesi canımı sıktı, bir de söylediğin saçmalıklar olmasın pls.

Reactions: Maskeli Fedai
Bu bölüm klişenin dibi sıyrıldı ya. Gökhan'ın beyninde tümör çıkması çok saçmaydı. Ben sezon finalinde ölür demiştim şimdi kesinleşti.

Kardeş çıkmasaydılar bence daha iyi olurdu. Bu şekilde bizimkiler Halil Sadi'ye oyun kurabilirdi. Şimdi yine Gökhan'ın tam Akgün'e bir şey olacağı zaman taraf değiştirmesini bekleyeceğiz.

Bu arada bu Selim ve Canan kesin bir çocuk daha yaparlar.

Serap son bölümlerde uyuzdu ama şimdi tamamen nefret ettirdi. Neyse Selim ve Canan ikisini paketler artık.

Ali Atay'a sette sürpriz doğum günü!

Olgun Toker iki haftadır çok büyük oynuyor. Metin'in o çantayı alması iyi olmadı. Yüksek ihtimal Selim'in bacanağı üstünden rüşvet aldığını iddia edecekler.

Diziyi izlemiyorum, kızı da tanımam etmem sadece Twitter'da tepkileri görünce izledim ve gerçekten aşırı sinirlendim. Millet bir senedir eve kapandı, kimse doğru düzgün hayatını yaşayamıyor ama kızımız hastalık taşırken keyfine göre şehir değiştirip bir gün geç karantinaya girmiş. Bir diziyi izleyip izlememek gurur duyulacak (böyle diyenlere de çok ayar olurum zaten) bir şey değil ama böyle bilinçsiz birine prim vermediğim için sevindim açıkçası. Bir de sevgilisi olan şahıs da bu yayın olduğu sırada kendisiyle aynı evde kalıyormuş ki ona hiçbir şey diyemiyorum. Üstelik kendisi daha önce korona olmuştu. Neyse ki onun dizisi de ara vermişti yoksa olacakları düşünmek istemiyorum.

https://twitter.com/x/status/1391032286024544257