Emre Ozansoy
Moderatör
Özeti kısa tutmuşlar, bölüm 20.35'de başladı. Umarım yarın reytinglerinde çok fazla düşüş olmaz.
Dizi çok tahmin edilebilir ilerliyor ya.Olgun Toker iki haftadır çok büyük oynuyor. Metin'in o çantayı alması iyi olmadı. Yüksek ihtimal Selim'in bacanağı üstünden rüşvet aldığını iddia edecekler.
Dizi iyice mafya dizisine büründü hele bu bölüm tam bir faciaydı. Kazalar, kaçırılmalar, o samimi, naif hava her geçen bölüm eksiliyor.Akgün ve Yağmur diziyi benim için çok yoruyor. Sahnelerini fazla olduğu her bölüm canım çok sıkılıyor. Dizi başlardaki havasını da kaybetti bende.
Akgün ve Yağmur diziyi benim için çok yoruyor. Sahnelerini fazla olduğu her bölüm canım çok sıkılıyor. Dizi başlardaki havasını da kaybetti bende.
Ya mafya sahnelerini becerebilseler içim yanmayacak.. Çok tahmin edilebilir ilerliyorlar.. Haftaya da Gökhan kendini feda eder, iyi biri şeklinde ölür..Dizi iyice mafya dizisine büründü hele bu bölüm tam bir faciaydı. Kazalar, kaçırılmalar, o samimi, naif hava her geçen bölüm eksiliyor.
Onun hastalığını öğrenecekler mi ben merak ediyorum, oradan bir acıtasyon da yapılabilir.Ya mafya sahnelerini becerebilseler içim yanmayacak.. Çok tahmin edilebilir ilerliyorlar.. Haftaya da Gökhan kendini feda eder, iyi biri şeklinde ölür..
İllaki öğrenirler Boşuna konmadı o sahneOnun hastalığını öğrenecekler mi ben merak ediyorum, oradan bir acıtasyon da yapılabilir.
Aman def olup gitsin bir an önce de kurtulalım. Yalnız bu şekilde devam ederse senaryo ve yeni sezonda set İstanbul'a taşınırsa 2. sezon işi zor olur.İllaki öğrenirler Boşuna konmadı o sahne
Gökhan'ın sonu ilk girdiği andan beri belli. Akgün için kendini feda edecek Akgün'de iyice delirecek.Ya mafya sahnelerini becerebilseler içim yanmayacak.. Çok tahmin edilebilir ilerliyorlar.. Haftaya da Gökhan kendini feda eder, iyi biri şeklinde ölür..