Son Yaz Balkanlar Dizisi Sosyal Medyaya Damga Vurdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
İlk bölümü sosyal medyaya damga vurdu
Atv'nin yeni dizisi 'Son Yaz: Balkanlar 1912'nin ilk bölümü Twitter'da en çok yorum yapılan konulardan biri oldu. Twitter kullanıcıları diziye övgüler yağdırdı
atv'nin yeni dizisi 'Son Yaz: Balkanlar 1912'nin ilk bölümü önceki gece seyirciyle buluştu. Balkan Savaşı'nın arifesinden Çanakkale Savaşı'na kadar uzanan bir dönemi konu alan dizide; Hazal Kaya ve Tuğçe Kazaz, iki Balkan güzeli olarak izleyici karşısına çıktı.
Salı klasiği olacak
İlk dakikalarından itibaren seyirciyi etkisi altına alan dizi; sosyal medyaya da damga vurdu; Twitter'da Trend Topic (TT) oldu. İşte 'Son Yaz: Balkanlar 1912' hakkında yapılan yorumlardan bazıları:
Evin Balıkçı: Çok sıcak ve samimi bir dizi... Konuşmalara bayıldım.
Çağla Zeyrek: Tarihimizi tam anlamıyla anlatan bir dizi. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olacak.
Nilay Özen: Çok özenilerek çalışılmış, kaliteli bir dizi.
Slippery Slope: İzledikçe 'Elveda Rumeli'yi hatırladım, diziye daha da bağlandım. Gerçekten çok sıcak bir iş olmuş.
Necla Pank: Beklediğimize değdi.

sosyal medya uzaylılardan oluşuyor sanırım reytinglere pek yansımamış bu beğeniler..

Vallahi Destere Hep Beğeniyorlar Ama Reyting Yok !

ya arkadaşlar ne damgası?? daha öbgzk normal bölümünde ekşi sözlükte 3 sayfa yazılıyo ben son yazın ilk günü, dizi bittikten sonrra ekşi ye girdim 1 sayfa yazılmıştı :) :d şimdi ne olmuştur bilmem ama..

ya arkadaşlar ne damgası?? daha öbgzk normal bölümünde ekşi sözlükte 3 sayfa yazılıyo ben son yazın ilk günü, dizi bittikten sonrra ekşi ye girdim 1 sayfa yazılmıştı :) :d şimdi ne olmuştur bilmem ama..
sosyal medya sadece ekşi sözlük değil ekşi sözlüğün kaç yazarı var sosyal möedyayı kullanan kaç kişi var :D facebook a gir sadece hazal haya nın fan sayısı ekşi sözlük ün yazar sayısı kadar vardıır

Vallahi Destere Hep Beğeniyorlar Ama Reyting Yok !

sosyal medya denen bir vatandaş var genelde reytingde çuvallayan dizileri övüyor ..:))

- - - Ekleme - - -

sosyal medya sadece ekşi sözlük değil ekşi sözlüğün kaç yazarı var sosyal möedyayı kullanan kaç kişi var :D facebook a gir sadece hazal haya nın fan sayısı ekşi sözlük ün yazar sayısı kadar vardıır

sadece ekşi sözlükte sayfalar dolusu yazılıyor diyor.. yani diğer sitelerde destanlar yazılıyor öbgz hakkında ..

Son Yazi TT yapanlarin hepsi Hazal Kayanin fanlariydi bende dahil ... okudugum tütwitterlerde hazalin ismi geciodu...

Dizi begenilmis twitter'da.. Hazal Kaya'nin sifesi çok basarili olmus..