'Son Yaz'ın Yeni Karakterlerinin Detayları Belli Oldu! | FOX

Halil Sadi'nin gösterilmeden ölmesi kabul edilemez bir saçmalık olur. Ben 2. sezonu direk onun hikayesi üzerinden izleriz diyordum, ailesi var kendisi yok ha...

'Halil Sadi’nin ölümü ile birlikte ailenin başına geçer.' Evet bu cümle yukarda var ancak şöyle bir cümle de var başka bir karakter tanıtımında... 'Yiğit Mertoğlu, Halil Sadi Sancaktar’ın gözden kaybolması ile İstanbul’daki pastadan pay alma savaşına gitmiştir.' Bu iki cümle direk birbirine karşı cepheden bakan cümleler. Halil Sadi gibi bir karakteri koca sezon işleyip sesini bile kaç kez bize duyurup 2. sezona koymama gibi bir şey yapamazlar. Bence sezonun bir noktasında ortaya çıkacaktır... Sır gibi saklıyorlardır şu aşamada, öyle hissediyorum...

Diğer karakterler ise klişe gibi gözükenler olsa da farklı işlenişle orjinal olabilecek karakterler. Son Yaz başlarken Medcezir kopyası deniyordu. İşte hikaye şöyle böyle, karakterler şöyle böyle deniyordu ancak hiç de öyle olmadığını izlerken gördük. Yeni gelecek karakterler de bence kendine has bir şeylere sahip olacaklardır. Zaten Son Yaz'ın albenisi sağlam hikayesinin yanında karakterlerin de belirli bir kaliteyle yazılmasından kaynaklanıyor. Yeni eklenecek olanlar da yine iyi yazılmıştır. Merakla yeni bölümü ve yeni sezonu bekliyoruz...

Reactions: Maskeli Fedai