Oha, bunlar iflah olmaz
Oha, bunlar iflah olmaz
Tam @serhatt ın istediği kıvama gelmişti diziOha, bunlar iflah olmaz![]()
Fantaziye bak köpek sesi bile çıkarmışlar
Laaa arka sokoklar hüsnün oğlu değil mi
Bu yakınlaşma yüzünden bitiyor zaten dizi.
Oha, bunlar iflah olmaz![]()
Primciler hala mı umut aşılıyor, avcunu yalasın da görsün bu fanlar.
Böyle hesaplar saçma sapan şekilde destek veriyor etkileşim için, bunlar da umutlanıyor işte.Primciler hala mı umut aşılıyor, avcunu yalasın da görsün bu fanlar.![]()
Allah yardım etsin acıları büyükBöyle hesaplar saçma sapan şekilde destek veriyor etkileşim için, bunlar da umutlanıyor işte.![]()
Alt tarafı bir dizi. Bu kadar abartmaya, her gün farklı TT'ler yapmaya ve imza kampanyaları başlatmalara ne gerek var anlamıyorum.Allah yardım etsin acıları büyük
------
#AcınızAcımızdırSonYazFanları![]()
Primciye primci olduğunu söyleyince de suçlu merhaba oluyorsunPrimciler hala mı umut aşılıyor, avcunu yalasın da görsün bu fanlar.![]()
Boş insanlarBöyle hesaplar saçma sapan şekilde destek veriyor etkileşim için, bunlar da umutlanıyor işte.![]()
Aman aman tw'dan tek kelime etmem bunlaraPrimciye primci olduğunu söyleyince de suçlu merhaba oluyorsun
Boş insanlar![]()
Sen nasıl böyle bir laf edersin niye empati kurmuyorsunn? Son Yaz olağanüstü bilim kurgu komedi dram action gerilim dizisiydi o çok kaliteliydi sen niye böyle yapıyorsun ki😂😂😭😭😭Alt tarafı bir dizi. Bu kadar abartmaya, her gün farklı TT'ler yapmaya ve imza kampanyaları başlatmalara ne gerek var anlamıyorum.Allah başka dert vermesin ne diyeyim.
Uzak Şehrin Masalı mı acınızAllah yardım etsin acıları büyük
------
#AcınızAcımızdırSonYazFanları![]()
Hepsi özür dilemeye başladı benden
Laaan kullandıkları malı söylesinler bu ne hangi kafa böyle şeyler yazar
bir de şu sayfalar PR için kullanıyorlar bunlar da gaza geliyorDiziyi izleyenler, yapımcının açıklamasına rağmen hala transfer olsun diye tag açıyorlar .Bittiğini ne zaman kabullenecekler acaba ?
![]()